OSiS+ Tiimi

OSiS+ CREW

 

Trendejä ei tehdä ainoastaan näytöslavoille. Schwarzkopf Professional kuuntelee kaduilla kiertävää sanaa ymmärtääkseen kuluttajaa ja sitä, mistä tyylien inspiraatio tulee… ja ketkä olisivatkaan parempia edustajia kuin kuumimmat edelläkävijät – ryhmä muotibloggaajia, hiustaiteilijoita ja alan malleja, joita tuhannet seuraavat!


OSiS+ Made to Create esittelee Social Influencers Initiative -aloitteen, joka keskittyy näiden kansainvälisten bloggaajien luomiin vinkkeihin ja tutoriaaleihin.

Schwarzkopf Professional Together

TESS WARD – ISO-BRITANNIA

Brittiläinen Tess Ward on malli ja bloggaaja, jolla on yli 150.000 Instagram-seuraajaa. Hänet tunnetaan terveellisen elämän puolesta puhujana ja The Naked Diet kirjan kirjoittajana. Muodin edelläkävijänä Tess näyttää tietä kuinka saavutat OSiS+ Boho Rebel tuotteilla trendikkään tyylin.

Tess Ward
Jodie Iemfre

 

 

JODIE IEMFRE – RANSKA

 

Pariisilainen muodinpalvoja Jodie omistaa oman verkkokaupan ja suositun Instagram-tilin sekä kirjoittaa omaa muotiblogia. Tyylikäs Jodie tietää kaiken stailauksesta ja on täydellinen lisä OSiS+ Boho Rebel tiimiin.

JULIETA PADROS – ESPANJA

 

Barcelonalaislähtöinen Julieta asuu tällä hetkellä Lontoossa ja on innokas muodin, musiikin ja festarityylin seuraaja. Julieta on menestynyt malli ja toimittaja, jolla on suuri joukko seuraajia Instagramissa ja hän näyttää edelläkävijänä mallia miten luodaan uuden sukupolven boheemi hiustyyli.

Julieta Padros
Mikey Henger

VIERAILEVA TAITEILIJA – MIKEY HENGER

 

Alan kapinallisena ja ammattimaisena sääntöjen rikkojana Mikey Henger keskittyy luomaan kuumimpia uusia tyylejä ja särmikkäimpiä trendejä.

 

Hiustaiteilijana Mikey haastaa käsityksen 'normaalista' ja rikkoo sääntöjä luodakseen taideteoksia, jotka ovat kiistämättä ainutlaatuisia. Tämä rehellinen lähestymistapa hiuksiin heijastuu uusimpiin OSiS+ -tyyleihin.

ALYS HALE – HAMPURI

Alys Hale on tunnettu malli Lontoosta, hän on tehnyt editorial-kuvauksia sekä esiintynyt näytöslavoilla ja musiikkivideoilla. Hän on vastikään ollut Elle Magazine -lehdessä ja Vogue Hellas -lehden kannessa. Vapaa-ajallaan hän rakastaa soittamissa punk-bändissään, joka on juuri ollut Australian kiertueella. 

Alys Hale
Jonathan Bellini

 

 

JONATHAN BELLINI – BRASILIA

 

Brasiliassa syntynyt ja nykyisin New Yorkissa asuva Jonathan Bellini on todella tunnettu sosiaalisessa mediassa, hänellä on yli 300 000 seuraajaa Instagramissa. Häntä näkee usein esittelemässä kuumia uusia tyylejä, viimeksi hän esiintyi Vogue Hommes -lehden kannessa kesällä 2017. 

GIANNINA PETROVIĆ – BERLIINI

 

Berliinin kaunotar Giannina Petrović on tunnettu nimi muodin ja kauneuden glamouria tihkuvassa maailmassa. Oltuaan vastikään Saksan Voguen verkkosivuilla hän luo itselleen jalansijaa autenttisten katutyylien mallina. 

Giannina Petrović
Miranda Marquez

MIRANDA MARQUEZ - BARCELONA

 

Barcelonassa syntynyt Miranda Marquez on ihastuttanut Harper's Bazaar Spain -lehden kannessa raikkaudellaan ja kauneudellaan. Hän on aina täynnä energiaa, jopa kuvauksissa Miranda ei vain pystynyt lopettamaan tanssimista – yhtä suurimmista rakkauksistaan. 

TEUN KOEMANS – ALANKOMAAT

 

Teun Koemans on hollantilainen muotimalli, jolla on vaivattoman upea tyyli! Hän vangitsee kauniisti rakkautensa vintage-autoihin ja matkailuun Instagram-tilillään, jolla on yli 100 000 seuraajaa. 

Teun Koemans
Mikko Puttonen

MIKKO PUTTONEN – SUOMI

 

Suomalaisen valokuvaajan, Mikko Puttosen, perustama MikkoPuttonen.com on muotivalokuvaus- ja taideblogi, joka esittelee Mikon upeita kuvia. Mikon töitä on julkaistu hänen valmistumisestaan eli vuodesta 2014 lähtien monissa muotilehdissä, hänen palava intohimonsa työtään kohtaan on luonut hänelle uskollisen seuraajajoukon kansainvälisesti.

LEONIE GERNER – SAKSA

 

La Leonella -elämäntapablogin takaa löytyy Leonie Gerner, joka on saksalainen stylisti ja malli. Blogi keskittyy muotiin, kauneuteen ja valokuvaukseen. Leonie on luonut itselleen vankan ja uskollisen lukijakunnan kertomalla inspiraationsa takana olevista ihmisistä, tarinoista ja muistoista. 

Leonie Gerner
Cindy van Dyck

CINDY VAN DYCK – BELGIA

 

After Work Blog on kirjailijan ja kokeneen muotibloggaajan, Cindy van Dyckin, elämäntapablogi. Cindyn blogi on tasapainoinen sekoitus erilaisia teemoja muodista ja kauneudesta matkustamiseen ja ruokaan. Hän haluaa antaa lukijoilleen inspiraatiota, kun he matkaavat töistä kotiin! 

VICKY WANKA – SAKSA

 

Henkilökohtaisesta muotipäiväkirjasta lähtenyt VickyWanka.com tutkii muotiin, kauneuteen ja elämäntapaan liittyviä aiheita. Kuljettaen seuraajiaan ympäri maailmaa ja jakaen parhaita kauneusvinkkejään muotibloggaaja Vicky Wanka on kerännyt suuren suosion videoblogillaan ja lehtiesiintymisillään.

Vicky Wanka
Thommy Schüle

THOMMY SCHÜLE – SAKSA

 

Berlin Porter on muoti- ja elämäntapablogi, jonka saksalainen parturi-kampaaja Thommy Schüle perusti vuonna 2013. Berliinissä asuva Thommy käsittelee monia kiinnostavia asioita aina muotitrendeistä, musiikista, matkustamisesta, tapahtumista ja ihmisistä... kaikkeen, mistä hän saa inspiraatiota! 

TATJANA CATIC – ITÄVALTA

 

Itävaltalainen malli Tatjana Catic on kerännyt itselleen yli 800 000 seuraajaa Instagramissa ja kotimaassaan hänet on nimetty yhdeksi menestyneimmistä muoti- ja elämäntapabloggaajista. Blogi TatjanaCatic.com käsittelee inspiroivia ja motivoivia aiheita maailmasta ja muodista urheiluun ja kauneuteen.

Tatjana Catic
Elodie Puechon

ELODIE PUECHON – RANSKA

 

Elodie in Paris sai alkunsa vuonna 2011 sovellusalustana, jossa freelancerstylisti Elodie Puechon jakoi muotisuosikkinsa, luomuksensa ja jokapäiväisen elämänsä Pariisissa. Nyt se on kehittynyt pariisilaisen muodin, kauneuden, taiteen ja matkailun suosikkielämäntapablogiksi, jolla on tuhansia seuraajia ympäri maailmaa.

MARIE VON BEHRENS – SAKSA

 

Marie von Behrens perusti vuonna 2010 blogin MVB, joka alunperin oli hänen keinonsa ilmaista ajatuksiaan, inspiraatiotaan ja tyyliään sekä jakaa töitään muille. Nyt blogista on tullut päivittäinen välttämättömyys hänen uskollisille seuraajilleen. Blogissaan hän jakaa inpiraatiota muodista, elämäntavoista ja valokuvauksesta.

Marie von Behrens
Pola Fendel

POLA FENDEL – SAKSA

 

Avattuaan ensimmäisen virtuaalisen "vaatekirjaston" nimeltä KLEIDEREI, Pola Fendel on saavuttanut valtavan menestyksen innovatiivisella, suuntaa näyttävällä ja kestävää kehitystä tukevalla konseptillaan – antaen seuraajilleen parhaan mahdollisen, loputtoman vaatekaapin! KLEIDEREI tarjoaa käyttäjilleen myös alan viimeisimmät uutiset, joiden aiheita ovat trendit, tapahtumat ja inspiraatio.

JOSIE FEAR – UK

 

Fashion Mumblr on lontoolaisen muotibloggaajan Josie Fearin elämäntapablogi. Josie opiskeli London College of Fashionissa ja on tätä kautta luonut uran rakkaudestaan kyseiseen alaan, kauneuteen, ruokaan ja matkailuun. Blogillaan ja sosiaalisella läsnäolollaan hän houkuttelee tuhansia seuraajia etsimään elämäntapainspiraatiota.

Josie Fear