Trend Alert: Feminine Active

Feminine Active - tyyli käy niin toimistoon, ravintolaan, cocktail-juhliin kuin klubillekin. Urheilullisuus on entistä naisellisempaa ja siinä korostetaan kerroksellisuutta, läpinäkyviä kankaita, pehmeitä värejä, epäsymmetrisiä leikkauksia ja koristeellisia elementtejä. Iltapuku ja lenkkarit. Business pukeutuminen ja flip flopit. Verkkapuku ja korkokengät. Urheilua ilman hikoilemista. Rennot nutturat. Minimaalinen meikki. Maksimaalinen hauskuus. Ole lady minne ikinä menetkin.

 

 

Feminine Active – Key Catwalk Look

 

Catwalk Look

 

Tämä Catwalk-avaintyyli pitää sisällään lyhyen leikkauksen, joka on kevyesti alileikattu ja yhdistetty kevyeen meikkiin. Värinä on käytetty IGORA ROYALIN vaaleita sävyjä sekä särmää antamaan BOLD COLOR WASHin sinisen sävyä.

 

Feminine Active – Key Salon Look

 

Salon Look

 

Tämän Salon-tyylin juttu on juuri ja juuri olkapäille ulottuva leikkaus sileällä viimeistelyllä sekä hyvin luonnollinen meikki. Värinä on käytetty IGORA ROYALIN kullan ja kuparin sävyjä, joilla on saatu moniuloitteinen lopputulos.

 

Leikkaukset @tylerjohnstonhair

 

Värit @edoardopaludo

Tutustu koko Essential Looks -kokoelmaan osoitteessa www.essentiallooks.com ja katso kuinka trendit heräävät eloon videoiden ja haastattelujen kautta. Älä unohda pyytää Schwarzkopf Professional -edustajaltasi avauskoodia!

 

Mitä lukea seuraavaksi:

lisää haku