Hair How-To: Luxe Vibe Catwalk Edutorial – Laura

Essential Looks 1:2019 -kokoelmassa nähty Luxe Vibe -tyyli esittelee itsevarmuutta, karismaa yhdessä isojen hiusten ja siihen sopivan balayage-värjäyksen kanssa.


Tämän Catwalk-tyylin olkapäämittaan on leikannut Schwarzkopf Professionalin Editorial Stylist Tyler Johnston. Tämä mitta mahdollistaa monenlaiset viimeistelyt. Värin on luonut Colour Experimentalist Edoardo Paludo. Värissä hohtaa pohjalla beigen värinen IGORA VIBRANCE, johon on luotu BLONDME:n Sand ja Strawberry -sävyillä raitoja.


Katso tutoriaalivideo, jossa Eduardo Paludo näyttää kuinka luot tämän tyylin tai seuraa kuvissa olevia ohjeita:


Ennen & jälkeen

 

Ennen & jälkeen
  • Väri 1 – IGORA VIBRANCE 7-1 + IGORA VIBRANCE 5-4 (1:1) + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9%/6 Vol. (1:1)
  • Väri 2 – IGORA VIBRANCE 9.5-98 + IGORA VIBRANCE 0-00 (1:2) + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9%/6 Vol. (1:1)
  • Väri 3 – IGORA VIBRANCE 7-4 + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9%/6 Vol. (1:1)
  • Väri 4 – BLONDME Blonde Toning Sand + Strawberry (2:1) + BLONDME Keratin Restore Bonding Mask All Blondes + BLONDME Premium Developer 2%/7 Vol. (1:1:1)
  • Väri 5 – BLONDME Instant Blush Jade

Katso kuinka Colour Experimentalist Edoardo Paludo luo tämän tyylin:

 

Hair How-To: Luxe Vibe Catwalk Edutorial – Laura

Yksityiskohdat:

  • Edoardo levittää värin 1 tyvialueelle kirkastaakseen sen
  • Väri 2 levitetään sen jälkeen pituuksiin ja latvoihin valituille alueille pään etu- ja takaosaan
  • Kun jokaista osiota on kevyesti tupeerattu, väri 3 levitetään valittuihin osioihin ja sen jälkeen värejä 4 ja 5. Värejä levitetään satunnaisesti käyttämällä #COLOURINSIDE-tekniikkaa, joka luo kiinnosttusta ja syvyyttä sävyjen välisten kontrastien välillä
  • Vaikutusajan jälkeen Edoardo käyttää BLONDME Tone Enhancing Shampoota ja Tone Enhancing Bonding Mask for Cool Blondes pitääkseen hiukset vahvoina ja värin kirkkaana


Rakastuitko tähän upeaan muutokseen? Nähdäksesi lisää, tutustu Edoardon Instagram-tiliin @edoardopaludo ja seuraa myös @schwarzkopfpro saadaksesi lisää #hairinspo!


Uppoudu Essential Looksin maailmaan vierailemalla www.essentiallooks.com-sivustolla, jossa rekisteröityneet käyttäjät pääsevät nauttimaan inspiroivista trendeistä, vinkeistä ja tipseistä sekä koukuttavista tutoriaaleista, jotka on muutettu liiketyölähtöisiksi. Plus tänä vuonna Essential Looks -sivustolla on interaktiivinen "My Sketches" -toiminto, jonka avulla voit digitaalisesti luoda ideoitasi ASK Educationin pääkaavioihin - täydellistä opiskeluun ja suunnitelmat voi myös tallentaa. Kysy lisää Schwarzkopf Professional-edustajaltasi ja pyydä oma koodisi sivustolle!

 

Mitä lukea seuraavaksi:

lisää haku