Hair How-To: Self-Made Youth Catwalk Edutorial – Marija

Oli sitten kyse asenteestasi vaatteitasi tai hiuksiasi kohtaan eli älä koskaan sano ei tai mikä tahansa käy, Self-Made Youth -trendi sopii sinulle täydellisesti.

 

Catwalk-tyylin on leikkannut Schwarzkopf Professional Editorial Stylist Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) ja värjännyt Colour Experimentalist Edoardo Paludo (@edoardopaludo). Väri on tehty BOLD COLOR WASHin sävyilla Pink, Purple ja Blue.

 

Luodaksesi tämän erikoisen värin, katso Edoardo Paludon tutoriaalivideo tai seuraa alla olevia ohjeita:

 

Ennen & jälkeen

 

Ennen & jälkeen
  • Väri 1 – IGORA VIBRANCE 8-11 + IGORA VIBRANCE 0-00 + IGORA VIBRANCE + IGORA VIBRANCE 1-0 (1:1:0.1)+ Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Väri 2 – IGORA VIBRANCE 8-11 + IGORA VIBRANCE 0-00 + IGORA VIBRANCE + IGORA VIBRANCE 1-0 (1:3:0.1 Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Väri 3 – IGORA VIBRANCE Booster 0-55 + IGORA VIBRANCE 0-00 (1:20) + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Väri 4 – IGORA VIBRANCE Booster 0-55 + IGORA VIBRANCE Booster 0-77 (1:2) + IGORA VIBRANCE Activator Gel/Lotion 1.9% / 6 Vol. (1:1)
  • Väri 5 – BOLD COLOR WASH Pink
  • Väri 6 – BOLD COLOR WASH Purple
  • Väri 7 – BOLD COLOR WASH Blue

Katso kuin kokeileva värjäri Edoardo Paludo tuo tämän tyylin eloon:

 

Hair How-To: Self-Made Youth Catwalk Edutorial – Marija

 

Edoardo Paludo on tunnettu luovasta työskentelystä ja hän intuition ohjata häntä. Suosittelemme, että katsot opetusvideota oppiaksesi, miten hän ottaa näennäisesti satunnaisia ​​hiusten osia taiteellisesti soveltamalla vapaan käden värjäystekniikoita. Tällä tavoin tehtyä tekniikka hän kutsuu nimellä #THEFLUID.

 

Hae lisää uudenlaista väri-inspiraatiota, tutustu Edoardon töihin Instagramissa @edoardopaludo.

 

Uppoudu Essential Looksin maailmaan vierailemalla www.essentiallooks.com-sivustolla, jossa rekisteröityneet käyttäjät pääsevät nauttimaan inspiroivista trendeistä, vinkeistä ja tipseistä sekä koukuttavista tutoriaaleista, jotka on muutettu liiketyölähtöisiksi. Plus tänä vuonna Essential Looks -sivustolla on interaktiivinen "My Sketches" -toiminto, jonka avulla voit digitaalisesti luoda ideoitasi ASK Educationin pääkaavioihin - täydellistä opiskeluun ja suunnitelmat voi myös tallentaa. Kysy lisää Schwarzkopf Professional-edustajaltasi ja pyydä oma koodisi sivustolle!

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI: