Trend Alert: Self-Made Youth

Tämä trendi on täynnä selkeää sisältöä. Self-Made Youth on seuraavan sukupolven
rajoitettu luomus. Vahvaa sielua. Poppia ja politiikkaa. Shokkia ja sosiaalista sitoutumista. Räväkkyyttä ja empatiaa. Olen oma brändini mutta en ole brändätty. Ei tykkäyksiä? En välitä. Neljän kirjaimen sanat, kuten hius - ovat itseilmaisua. Uniikkia. Erilaista. Päivitettyä. Sano ei “niin-ja-näin”-sanonnalle. Pura aita, hyppää yli ja riko rajoja. Mitä seuraavaksi?

 

 

Self-Made Youth Key Catwalk Look

 

Self-Made Youth Key Catwalk Look

 

Catwalkin avantyyliin on leikattu lyhyt "itsetehdyn" hapsuiseksi viimeistelty tyyli. Väri on kaikkea muuta kuin perinteinen, siihen on käytetty BOLD COLOR WASHES -shampoita väreissä Pink, Purple ja Blue, jotka ilmaisevat voimakkaasti omaa tyyliä. Meikki kuvastaa omia valintoja yhdessä sähkönsinisten ripsien ja vaalennettujen kulmakarvojen kanssa.

 

Self-Made Youth Key Salon Look

 

Self-Made Youth Key Salon Look

 

Liiketyölähtöisemmän Salon-lookissa hiukset on leikattu lyhyemmäksi yhdessä kasvoja kehystävän otsatukan ja hapsuisen niskan kanssa. IGORA VIBRANCE lla luotu vaalea pohjaan on annettu yksilöllistä boostia värjäämällä otsahiusten latvat keltaisella. Meikki on läpikuultava ja minimaalinen, jossa on lisätty hehkua silmien ympärille sekä huulille.

 

Self-Made Youth Catwalk Lookin on leikannut Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) ja värjännyt Edoardo Paludo (@edoardopaludo) kun taas Salon-tyylin Schwarzkopf Professionalin North American Ambassador Rossa Jurenas (@rossajurenas) ja värjännyt Lesley Jennison (@lesleyjennison).

 

Saadaksesi lisää tietoa trendeistä ja oppiaksesi lisää kuinka muokkaat Catwalk-tyylit liiketyölähtöisiksi kokonaisuuksiksi kampaamoosi, käy tutustumassa Essential Looksin verkkosivuille osoitteessa www.essentiallooks.com. Muista kysyä uniikkia avauskoodia Schwarzkopf Professional-edustajaltasi.

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI: