Trendi Hälyytys: Essential Looks Ikonic Kokoelma

Vuodesta 1997 lähtien on julkaistu yli 40 Essential Looks -kokoelmaa, joissa on muokattu näytöslavojen trendejä käyttökelpoisiksi tyyleiksi parturi-kampaajille ympäri maailmaa. Tämän sesongin syksy/talvi-kokoelma herättää henkiin ja juhlii aikaisempien kokoelmien KAIKISTA IKONISIMPIA leikkauksia, värejä ja muotoiluja – osoittaen, että ne ovat edelleen tänä päivänä yhtä ajankohtaisia kuin aikanaan.

 

The Ikonic Collection

"IKONIT OVAT IKUISIA. He antavat vaikutteita, he inspiroivat, he ovat aina ajankohtaisia, he ovat ajattomia, menneisyydessä, nyt ja tulevaisuudessa; joten juhlistetaan 20 vuotiasta Essential Looks´ia… valmistaudu - throwback aikaan - mutta paras on vasta tulossa!"

 

– Simon Ellis | International Creative Director

 

Tutustu trendeihin

 

1. IKONIC LOOK – STARLET

Glamourous Reality Kokoelma 2/2005

 

Valkokankaiden ikonien ja Hollywoodin kulta-ajan inspiroima trendi: Marilyn Monroe, Clara Bow ja Grace Kelly kuvaavat aikansa klassisia ikoneja aistillisella vetovoimallaan – se on sellaista vaivatonta glamouria, joka antoi potkua STARLET-TYYLILLE.

 

2. IKONIC LOOK – OUT OF SHAPE

111 Years Kokoelma 2/2009

 

New Wave -musiikkiliikkeen ja sen punk- ja electronica-alkuperän innoittama: tämä trendi vangitsee täydellisesti nämä kaksi tunnelmaa.

 

3. IKONIC LOOK – NEO COUTURE

Catwalk to Salon Kokoelma 2/2012

 

Kävele pimeällä puolella androgyynisyydestä, voimakkuudesta ja intensiivisyydestä inspiraationsa saaneen trendin kanssa. Muotisuuntaus painottuu mustaan väripalettiin sekä terävälinjaiseen räätälöintiin ripauksella synkkyyttä.

 

4. IKONIC LOOK – ELECTRIC YOUTH

Colour Buzz Kokoelma 1/2013

 

Punkin ja Grungen dynaamisen energisyyden inspiroimana syntyi ELECTRIC YOUTH trendi. Tämän päivän yliaktiivisessa, vuorovaikutuksellisessa ja blogien määrittelemässä maailmassa on vain yksi tapa tulkita sääntöjä, olla välittämättä niistä. Tämä trendi ilmentää täydellisesti nykyajan "heimokäyttäytymistä", jossa näkyy "kaikki käy" asenne. 

 

5. IKONIC LOOK – ROK CHIK

Modern Style Kokoelma 1/2015

 

ROK CHIK -trendi jatkaa suosiotaan! 'Villin puolen' innoittamana tämä tyyli esittelee tulkinnan rock-glamourista provokatiivisilla ja uskaliailla asukokonaisuuksilla.

 

6. IKONIC LOOK – HIPPI GLAM

Modern Style Kokoelma 1/2015

 

1970-luvun kirkkaista kukkakuoseista ja printeistä innostuneena HIPPI GLAM trendissä näkyy voimakkaasti hipahtavia vivahteita yhdistettynä ylinaiselliseen tyyliin ja huolettomaan viimeistelyyn

 

7. IKONIC LOOK – URBAN SPORTS

Made to Create Kokoelma 1/2016

 

Tämän päivän nopeatempoinen elämänrytmi ja jatkuva muutos vie URBAN SPORT trendiä eteenpäin, voimakkaiden värien ja rajoja rikkovan stailauksen suuntaan. 

 

8. IKONIC LOOK – OPULENT

Modern Ikon Collection 1/2017

 

OPULENT trendi on tämän päivän tulkinta entisaikojen glamourista, jossa yhdistyy 50-luvun naiselliset siluetit ja Renessanssi taiteen inspiroimat värit ja ihanat kiharat hiukset - naisellista, intohimoista ja todella hienostunutta. 

 

Koulutus

Parturi-kampaamoiden asiakkaat olettavat kampaajien osaavan luoda heille uusimmat tyylit, heti kun ne ilmestyvät - tätä on tämän päivän koko ajan yhteydessä oleva maailma jossa elämme. Jotta pystyisit tarjoamaan asiakkaillesi trendeihin pohjautuvat tyylit, sinun tulee olla tietoinen siitä mitä tapahtuu, tässä kohtaa me astumme mukaan:  

 

Löydä laaja valikoima motivoivia, trendeihin pohjautuvia kursseja ja opi kuinka luot kuluttajaystävällisiä ja helposti omaksuttavia tyylejä asiakkaillesi. 

 

Saadaksesi käyttöösi koko Essential Looks 2:2017 ePaketin, ota yhteyttä paikalliseen Schwarzkopf Professional edustajaasi. Lisätietoja Essential Looks Sovelluksesta löydät AppStoresta ja Google Playsta. 

 

lisää haku