Trend Alert: #REdefining YOU -kokoelma

Tässä syksy/talvi -kokoelmassa on kysymys yksilöllisyydestä kun Schwarzkopf Professional juhlistaa YOUniversumia kanssasi erityisellä muodonmuutosnumerolla Essentila Looksista. Kiitos yhteistyöstä kansainvälisten influencereiden ja hiusgurujen kanssa - he ovat antaneet oman panoksena tälle täysin digitaaliselle sisällölle, joka muuttaa kampaajan ja asiakkaan tapaa kommunikoida viimeisimmästä hiusmuodista sekä trendeistä.


#REdefining YOU -kokoelma
"Vuoden 2018 #REdefiningyou -mallistomme kokoaa yhteen globaalit vaikuttajat ja hiusasiantuntijat kertomaan siitä, mikä on ‘in’, juuri nyt. Uutta luovien trendien teemoja ovat voimaantuminen ja yksilöllisyys. Tulkitsemme muotinäytösten antia ja ilmiöitä sinua ja elämääsi varten. Kolmen inspiroivan trendin pohjalta olemme toteuttaneet muodonmuutokset, joista voit valita oman tyylisi. Katsele ja nauti!"


– Simon Ellis | International Creative Director


Tutustu trendeihin


Trendi 1 – #globaltribe

 

#globaltribe

 

Muotilavoilla #globaltribe näkyi nomadityylinä, kuosien kontrasteina sekä moninaisena kulttuurien kirjona. Schwarzkopf Professionalin Ambassadorit Richard Ashfort (@richardashforth) + Lesley Jennison (@lesleyjennison) sekä vieraileva hiustaitelija Emre Ayaksiz (@emreayaksiz) loivat yhdessä tämän tyylin Catwalk- sekä Salon-variaatiot.


Trendi 2 – #newformal

 

#newformal

 

Marc Jacobsia ylistävä #newformal julistaa voimaantumista nykypäivän vahvan naisen pukeutumisessa näkyviä ylisuuria siluetteja ja arkkitehtonisia yksityiskohtia. Schwarzkopf Professionalin Ambassador Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) ja Lesley Jennison muodostivat tiimin yhdessä värjäysguru ja Instagram sensaatio Jenny Strebe (@theconfessionsofahairstylist) kanssa luodakseen tyylin vahvat Catwalk- sekä Salon-tyylit.


Trendi 3 – #lucidnocturnes

 

#lucidnocturnes

 

IGORA #RoyalTakeOver jatkaa vahvaa Co-Lab yhteistyötä! #lucidnocturnes on Schwarzkopf Professionalin Pohjois-Amerikan Colour Directorin Rossa Jurenaksen (@rossajurenas) sekä väritrendsetterin Linh Phan (@bescene) yhteistyössä suunnittelema moderni värikokoelma vietteleviä keskiyön sävyjä ja kaksi hehkuvaa tyyliä, jotka loistavat yössä.


Koulutuksellinen tuki
Luovuutta ja yksilöllisyyttä korostavaa opetusta, tätä tarjoaa ASK Educationin Essential Looks Trendikiertue. Näytöksessä saat tiedon kauden uudesta muodista, näet upeita hiusteleikkauksia sekä värjäyksiä lavalla ja saat tiedon kuinka toteuttaa nämä tyyli omassa liikkeessäsi.


Tämän kauden Essential Looks Magazine on täysin digitaalinen. Se sisältää tyylivinkkejä, kuinka toteuttaa avaintyylit, viimeiset trendit, tuotevinkkejä, haastatteluita ja paljon muuta.

lisää haku