Trend Alert: Creating Tomorrow’s Colour Today Collection

Tällä kaudella on eniten kysymys väreistä! Värit kuljettavat meidät inspiraation maailmaan - mahdollisuuteen kuvitella, luoda ja muuttaa maailmaa ympärillämme. Schwarzkopf Professional on tehnyt yhteistyötä maailman visionäärisempien hiustaiteilijoiden kanssa luodakseen sinulle kahdeksan täysin uutta tyyliä ja tekniikkaa niiden luomiseen!

 

 

"Tänä päivänä globaalissa maailmassa, muodissa ja kulttuurissa voidaan sanoa ihan kaiken olevan muotia. Nyt on vallalla uusi maailmanjärjestys, jossa jokaisella on vapaus olla kuka tahansa ja käyttää ihmisoikeuttaan luovaan ekspresionismiin. Vaikka muutos on ilmassa, haluamme samaan aikaan olla entistä aidompia kaikessa tekemisessämme. Joten mitä olemme huomenna?"

 

– Simon Ellis | International Creative Director

Trendi 1 - Color Clash

Luottamus ja lumoava fiilis, johon yhdistyvät kokonaisvaltainen väri-ilottelu; ylellisen, huoleton silkki yhdistettynä tämän hetken hienotunteisuuteen.

 

Trendi 1 - Color Clash
  • Tämän Catwalk-tyylin on leikannut ja viimeistellyt Styling Ambassador Joana Neves (@joananeves). Kun taas Global Colour Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) vie #pinkhairdontcare väritrendin täysin uudelle tasolle!
  • Ensimmäisen Color Clash Salon-tyylin on leikannut Editorial Ambassador, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair). Kokeileva väritaituri Edoardo Paludo (@edoardopaludo)on tehnyt raitoja käyttämällä IGORA VIBRANCEN violettia sävyä kauttaaltaan luonnollisiin tummiin kiharoihin.
  • Toisen Salon-tyylin on viimeistellyt Joana, joka on luonut viimeistelemättömän lopputuloksen käyttämällä hyödyksi muotoa ja tuuheutta; Lesley luo lämpimän suklaanruskeaan sävyyn eloa leikittelemällä valoilla ja varjoilla IGORA VIBRANCEN sävyjen kanssa.

Trendi 2 – Urbaganza

Aitoutta hakevat etsivät kaupunkiin sopivia tyylejä. Trendi? Urbaganza – uudelleen muotoiltu klassikko kiiltävillä yksityiskohdilla...

 

Trendi 2 - Urbaganza
  • Catwalk-tyyliin Tyler Johnston on leikannut lyhyen hiukseen huolettoman rakenteellisen viimeistelyn, joka täydentyy kauniisti IGORA VIBRANCEN hopeisilla sävyillä, jotka Edoardo Paludo on suunnitellut.
  • Ensimmäiseen Urbaganzan Salon-tyyliin Tyler Johnston on leikannut hiukset poikki olkapäiden kohdalta ja lisäksi karkeasti kuivatun, täyteläisen ja paksun otsiksen. Lesley Jennison käyttää uutta IGORA ROYAL Earthy Clay -sävyä, jonka on yhdistänyt IGORA ROYALIN kultaisiin sävyihin, saadakseen aikaan hienostuneen ruskean lopputuloksen.
  • Toisen Salon-tyylin on leikkannut myös Tyler. Tällä kertaa hän on jättänyt hiuksen pitkäksi ja sileäksi, joka heijastaa upeasti Lesleyn hiuksiin tekemän värin. Tällä kertaa Lesley on sekoittanut IGORA ROYAL Ashy Cedar -sävyä yhdessä IGORA ROYALIN luonnonsävyjen kanssa saadakseen metallisen vivahteen.

Trendi 3 - Texture Tension

Tämä trendi esittelee #raincolor-tekniikan. Se on Schwarzkopf Professionalin uusi ja erilainen väritekniikka, joka luo hiuksiin kimmeltävän illuusion joko tuuhdeusta tai rakenteesta hiuksessa. Texture Tensionissa on kysymys yksinkertaisuudesta, puhtauden voimasta, vivahteikkaista luonnonsävyistä, pastelleista ja hohtavasta valkoisesta.

 

Trendi 3 – Texture Tension
  • Tämän trendin Schwarzkopf Professional on luonut yhdessä kokeilevien värinerojen, X-presion (@xpresioncreativos), kanssa! Suunnitellessaan tätä täysin uutta visuaalisen illuusion luovaa väritekniikkaa - #raincolor - artistitiimilla oli mahdollisuus käyttää IGORA ROYALIN sävyjä puhtaimmillaan luodakseen täyteläisen kultaisia ja syvän ruskeita, hohtavia kontrasteja, jotka houkuttelevat valoa ja saavat sen näyttämään sadepisaroiden tanssilta hiuksissa.
  • Hiukset on jätetty pitkiksi yhdessä täyteläisen otsiksen kanssa. IGORA ROYALin väri on kerrostettu käyttämällä #raincolortexture -tekniikkaa.
  • Liiketyölähtöisessä tekniikassa hiuksiin on leikattu lyhyt otsis sekä polkkamitta, johon saadaan #raincolorvolume -tekniikalla luotua tuuheuden tuntua.

Koulutuksellinen Tuki

Opi kuinka luot tämän kauden trendeistä liiketyöhön sopivia variaatioita Schwarzkopf Professionalin koulutuksissa:

Käy tutustumassa Essential Looksiin kokonaisuudessa osoitteessa www.essentiallooks.com!


MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI: