Trend Alert: #globaltribe

#globaltribe on yksi tämän kauden avaintrendeistä, nyt ammennetaan heimokulttuureista yhteiseen YOUniversumiin - ylistys yksilöllisyydelle!

 

 

#globaltribe Catwalk Look – Leikkaus, väri ja tyyli


Globan Triben Catwalk-tyylin on leikannut ja stailannut Schwarzkopf Professionalin kansainvälinen Styling Ambassador Richard Ashfort (@richardashforth); voimakas olkapäille ulottuva polkka ja pehmeät otsahiukset.

 

Laineikkaan ja suoran kontrasti sekä kauniisti raidoitettu syksyinen malvan-sävy on kansainvälisen Colour Ambassadorimme Lesley Jennisonin käsialaa (@lesleyjennison).

 

#globaltribe Catwalk Look

 

"Mikä vaikutus pastellin värisellä violetilla onkaan..!"


– Global Colour Ambassador, Lesley Jennison


#globaltribe Catwalk Look – Leikkaus, väri ja tyyli

 

Liiketyölähtöisen tyyli on leikannut ja stailannut Richard Ashfort; hiukset on kerrostettu tiukkojen ja löysien kiharoiden avulla. Tämä tekniikka esittelee täydellisesti kauden erikoisvieraan Emre Ayaksiz:n (@emreayaksiz) upean värin, jossa yhdistyvät pehmeät keksin ja mokan sävyt, täydellinen väri tämän päivän Boho Chiclle.

 

#globaltribe Salon Look

 

"En voi uskoa kuinka moneen uudet hiukseni taipuvat..."


– Salon-tyylin malli, @renatagubaeva


Lataa interaktiivinen Essential Looks Applikaatio, jonka avulla pääset syvemmälle tämän kauden trendeihin, muotilavoille, yksityiskohtaiset A2Z-leikkausohjeet sekä tuotetietoutta - Kysy lisää paikalliselta Schwarzkopf Professional -edustajaltasi!

lisää haku