Trendi Varoitus: IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

IGORA #RoyalTakeOver jatkuu, Schwarzkopf Professional laittoi yhteen kaksi planeetan suurinta värjäystähteä luomaan modernit ja viettelevät keskiyön sävyt, jotka hohtavat yössä… tervetuloa #lucidnocturnes:

 

 

#lucidnocturnes Catwalk Look – Leikkaus, väri ja viimeistely
Rossa Jurenasin, @rossajurenas, tyylissä viettelevät ja monivivahteiset purppuran ja sinisen sävyt luovat syksyistä tunnelmaa punk -twistillä. Sävyjen asettelut ovat täydellinen tapa luoda hienostuneita ja heleitä tyylejä, erityisesti otsahiusten muotojen korostamiseen.

 

IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

 

"Nämä täyteläiset ja tummat sävyt on täydellisiä juuri nyt!"


– Rossa Jurenas, Schwarzkopf Professional North American Colour Director


#lucidnocturnes Salon Look – Leikkaus, väri ja viimeistely
Linh Phan, AKA @bescene, on Kalifornian kuumin väritrendien luoja ja trendien edelläkävijä. Hänen luomansa tyyli on silmiinpistävä mutta kuitenkin hienostunut, jossa on käytetty Tainted Veil -tekniikkaa: lämmin viininpunainen ja tummat vihreät sävyt reunustavat kasvoja antaen kontrastia ja luonnetta pitkille hiuksille.

 

IGORA #RoyalTakeOver #lucidnocturnes

 

"Suorista punk-lookia vasten, kiharra jos haluat pehmeämmän ilmeen."


– Linh Phan, Californian Colour-Trendsetter


Lataa päivitetty Essential Looks -applikaatio inspiroituaksesi kauden uusista trendeistä ja step-bystep-videoista ja tutustu niihin juuri silloin kun sinulle sopii. Kysy omalta Schwarzkopf Professional -edustajaltasi lisää!

lisää haku