Trendi Varoitus: #newformal

#newformal on tämän kauden voimakas trendi - siihen tiivistyy voimakkaat siluetit, kulmikkaat muodot, voimakkaat värit ja tarkka leikkaus:

 

 

#newformal Catwalk Look – Leikkaus, väri ja viimeistely
Tämän kauden New Formalin catwalkeilla nähdyn avaintyylin on leikannut ja viimeistellyt Schwarzkopf Professionalin Global Session Ambassador, Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair); Leikkaus on puhtaan tarkka kopio ikonisesta Pageboy-polkasta.


Värjäyksen kuningatar Lesley Jennison (@lesleyjennison) loi hiuksiin palapelimaisesti upeita hehkuvia sävyjä, jotka tulevat näkyviin kun hius liikkuu. Tämä täydellisesti viimeistelty tyyli tekee vaikutuksen!

 

 

"Asiakkaat ovat usein huolissaan siitä, ettei polkka ole muunneltavissa mutta tämän leikkauksen pystyt viimeistelemään monella eri tavalla."


– Tyler Johnston, Global Session Ambassador


#newformal Salon Look – Väri, leikkaus ja viimeistely
Kaupallisempi tyyli tuo tämän voimakkaan trendin arkeen. Tylerin luomassa klassisen polkan pidemmässä versiossa kerroksellinen viimeistely antaa tyylille aikuismaisen vivahteen. Värjäysguru ja Instagram-sensaatio Jenny Stebe - AKA @theconfessionsofahairstylist - antaa tyylille modernin vivahteen haalealla pinkin sävyllä, joka tekee blondista salonkikelpoisemman pienellä twistillä.

 

#newformal

 

"Olgan väri on täydellinen sävy modernille muusalle - monikäyttöinen, hieman erikoinen mutta kuitenkin tyylikäs."


– Jenny Strebe, Hairstylist & Influencer


Lataa Essential Looks -aplikaatio ja tutustu myös muihin inspiroiviin tyyleihin, Yksityiskohtaiset step-by-step-ohjeet neuvovat kuinka toteutat kauden avaintyylit. Eikö olisi aika tavata Schwarzkopf Professional -edutajasi ja pyytää häneltä uniikki avauskoodi?