Kehitä taitojasi: Huipputason muotoiluteknologiaa

Todista ammattitaitosi ja päästä luovuutesi valloilleen tutustumalla OSiS+ Session Label -tuotteiden teknologiaan ja vaikuttaviin aineisiin:

 

Puuteripilvi-teknologia

 

Puuteripilvi-teknologia

Tuotetiedot

OSiS+ Session Label Puuteripilvi on SUPERHIENOJAKOINEN laavakiveä sisältävä puuterisuihke, joka kohottaa tyveä ja antaa hiuksille volyymia ja kevyttä ja joustavaa rakennetta luonnollisen karkealla viimeistelyllä. 

 

Teknologia

Koostumukseen on lisätty mielikuvitusta kutkuttelevaa laavakiveä, joka antaa hiuksille tuuheutta ja volyymia kuitenkaan niitä rasittamatta. Kosteuttava glyseriini puolestaan antaa hiuksille joustavuutta ja helpottaa tuotteen pesemistä. Innovatiivisen pumpun ansiosta voit suihkuttaa miellyttävän tuoksuista puuteria äärimmäisen tarkasti juuri sopivan määrän.

 

Vaikuttavat aineet

 • Silanoitu silika (laavakiven ainesosa)
  Antaa pitoa ja takaa tuuheuden
 • Glyseriini
  Kosteuttava ainesosa, joka takaa luonnolliselta näyttävän karheuden

Kristalligeeliteknologia

 

Kristalligeeliteknologia

Tuotetiedot

OSiS+ Session Label Kristalligeeli sisältää SUPERTIIVISTÄ kristallikiviuutetta, joka takaa erotellun rakenteen ja voimakkaan tuen.

 

Teknologia

Edistyksellinen kristallikiviuutetta sisältävä tiivis koostumus muodostaa työstettävän pinnan, jonka ansiosta hiuksiin voi muotoilla monipuolisia, pitkäkestoisia tyylejä.

 

Vaikuttavat aineet

 • VP/VA-kopolymeeri & PVP
  Muotoiluaineet, jotka antavat hiuksiin voimakasta pitoa
 • Polymeerit
  Muotoilua helpottavien polymeerien suuren pitoisuuden ansiosta hiukset tuntuvat tuotteen levittämisen jälkeen edelleen kuivilta toisin kuin muilla geelituotteilla, jotka saavat usein hiukset tuntumaan "tahmeilta"

Hiilivahateknologia

 

Hiilivahateknologia

Tuotetiedot

OSiS+ Session Label Hiilivaha ja sen SUPERVOIMAKAS aktiivihiiltä sisältävä koostumus takaavat mattaisen lopputuloksen ja keskivahvan tuen.

 

Teknologia

Koostumus sisältää silikaa ja aktiivihiiltä, jotka parantavat hiusten muotoiltavuutta ja joustavuutta mutta jättävät silti hiuksiin mattamaisen pinnan ilman rasvaisuutta. Kevyt vaha on rakenteeltaan kuivaa mutta helposti työstettävää. Se antaa hiuksiin rakennetta ja auttaa luomaan "harkitun epäharkitun" tyylin.

 

Vaikuttavat aineet

 • Valkoinen mehiläisvaha
  Luonnollinen vaha takaa huolettoman mattaisen lopputuloksen
 • Silanoitu silika
  Takaa äärimmäisen karheuden

Edistyksellinen superkuivien hiuskiinteiden tuoteteknologia

 

Edistyksellinen superkuivien hiuskiinteiden tuoteteknologia

Tuotetiedot

Edistykselliset OSiS+ Session Label -hiuskiinteet antavat SUPERKUIVAA kiinnitystä ja voimakasta tai joustavaa pitoa. 

 

Teknologia

Nämä huippumuodikkaisiin hiustyyleihin loistavasti sopivat hiuskiinteet on varustettu muistiin pohjautuvilla muotoiluhyödyillä. Tasapainoinen tuki ja kammattavuus auttavat vangitsemaan toivotun tyylin. Innovatiivisen Spray-teknologian ansiosta tuote levittyy erittäin hienoina suihkepisaroina helposti kammattavaksi lopputulokseksi ja kuivuu välittömästi. 

 

Vaikuttavat aineet

 • Kalvonmuodostajat
  Takaavat pidon ja pitävät tyylin kunnossa
 • Mikropisarat
  Levittävät suihkeen hiuksiin hienojakoisesti

Pysy ajan tasalla ja kehitä omia taitojasi kaikilla osa-alueilla liittymällä ASK Educationin omaan eAkatemia-yhteisöösi. Rekisteröidy osoitteessa www.ask-elearning.com.

 

lisää haku