Verestä taitojasi: Ymmärrä aromaterapian ja eteeristen öljyjen merkitys

#TRUEBEAUTY, Todellinen kauneus on enemmän kuin mieleinen ulkonäkö. Se on myös ihmisen sisäisen harmonian olemus, joka säteilee ulkokuoren läpi. Modernista aromaterapiasta inspiroituneena - Oil Ultime hyödyntää aromaattisia eteerisiä öljyjä kampaamopalveluiden aikana. Asiakkaasi pääsevät hiuksia ja mieltä tasapainottavalle aistilliselle matkalle kohti todellista sisäistä ja ulkoista kauneutta...
… mutta mitä aromaterapia oikeastaan on ja miten eteeriset öljyt toimivat?


Mitä on aromaterapia?

Aromaterapiaa on harjoitettu eri kulttuureissa jo vuosisatojen ajan erityisten yrtti-ja kasvipohjaisten hoitokeinojen johdonmukaisella käytöllä. Perinteisesti aromaterapia perustuu eri kasveista luonnollisesti johdettuihin eteerisiin öljyihin, joiden tiedetään parantavan fyysistä ja psyykkistä hyvinvointiamme.


Mitä ovat eteeriset öljyt?

Eteeriset öljyt ovat luonnollisia, aromaattisia yhdisteitä, jotka on eristetty yrteistä, sitrushedelmistä, puiden lehdistä, oksista ja kukista. Niitä käytetään niiden ominaisten lääkinnällisten ja terapeuttisten ominaisuuksiensa vuoksi ja niitä voidaan sekoittaa keskenään erilaisiin tarpeisiin.


Miten ihmisen mieli vaikuttaa hyvinvointiin ja kauneuteen?

Kun olemme rentoutuneita ja hyvällä tuulella keho "latautuu". Tässä tilassa veri-ja nestekierto on tehostunut, mikä edistää solujen uusiutumista. Vaihtoehtoisesti jos olemme vihaisia tai stressaantuneita keho siirtyy "stressi" tilaan. Tämä voi aiheuttaa verenpaineen ja veren glukoositasojen nousua, mikä johtaa verenkierron hidastumiseen ruuansulatusjärjestelmässä ja iholla sekä solujen uusiutumisen ja kasvun siirtymistä myöhemmäksi.


Aika, jonka vietämme näissä mielentiloissa, vaikuttaa meidän terveyteemme ja kauneuteemme. Aromaterapian kautta eteerisiä öljyjä käytetään hoitamaan kehoamme; erityiset luonnollisten tuoksujen sekoitukset vievät mielemme onnelliseen ja rauhalliseen,"latautumisen" - tilaan.


Miten Oil Ultime käyttää aromaterapiaa ja eteerisiä öljyjä?

Oil Ultime Harmony Ceremony parturi-kampaamopalvelun voimanlähteenä ovat eteeriset öljyt, jotka tarjoavat ylellistä, hemmottelevaa ja yksilöllistä palvelua. Räätälöity kokemus antaa asiakkalle mahdollisuuden yksilöidä Harmony Ceremony palvelun valitsemalla rauhoittavan tai virkistävän eteerisen öljyn:

 

Oil Ultime Essential Oil Relaxing


Oil Ultime Essential Oil Relaxing sisältää kallisarvoisen sekoituksen rauhoittavaa laventeli- ja jasmiiniöljyä, joka rentouttaa ahdistuneita ja stressaantuneita aisteja. Nämä öljyt tunnetaan negatiivisia ajatuksia vapauttavista sekä mieltä tasapainottavista ominaisuuksistaan:

 • Jasmiini
  Yksi kalleimmista eteerisistä öljyistä - tunnettu myös nimellä öljyjen kuningas - Jasmiininkukat poimitaan käsin öisin tai aikaisin aamulla, jotta saadaan varmistettua paras mahdollinen tuotto eteeristä öljyä. Sen taivaallinen tuoksu yhdistää makeuden ja raikkauden, ja sen on tunnettu poistavan ahdistusta lisäämällä onnelisuuden ja kiintymyksen tunteita. 
 • Laventeli
  Laventeli öljy saadaan laventelinkukkien piikeistä tislaamalla ja se on tunnettu erinomaisista rauhoittavista ominaisuuksistaan. Sen tunnistettavaa kukkaistuoksua käytetään laajalti rentoutumiseen sekä ahdistuksen ja stressin lievittämiseen rauhallisen mielen ja hyvien yöunien puolesta.

Oil Ultime Essential Oil Energizing

Oil Ultime Essential Oil Energizing sisältää virkistävän sekoituksen Ylang Ylangin ja Mandariinin öljyä, joka piristää väsyneitä ja stressaantuneita aisteja. Nämä öljyt tarjoavat elvyttävän ja mieltä kohottavan kokemuksen, joka rohkaisee positiiviseen ajatteluun:

 • Ylang Ylang
  Indonesiasta lähtöisin, tuoreista Cananga puun kukista eristetyssä eteerisessä öljyssä on täyteläinen kukkainen tuoksu, joka kohottaa mielialaa sekä lievittää henkistä ja fyysistä kireyttä.
 • Mandariini
  Mandariini öljy on eristetty Kiinasta kotoisin olevan pienen sitruspuun hedelmän kuoresta. Sen lempeän täyteläinen, makea ja hedelmäinen tuoksu stimuloi puhdasta iloa. Se tunnetaan negatiivisen mielentilan poistamisesta ja hyvinvoinnin tukemisesta ahdistusta helpottamalla.

Katso kuinka tuotesarjan-lähettiläs ja aromaterapian asiantuntija, Kazue Gill, käy läpi Oil Ultime Harmony Ceremony kampaamopalvelun ASK-tiimin kanssa. Näe yksityiskohtaiseti, kuinka voit auttaa asiakkaitasi pakenemaan heidän kiireisistä päivärutiineistaan:

 

 

Jos haluat lisää vinkkejä aromaterapiasta ja eteeristen öljyjen käytöstä, tutustu tuotesarjan-lähettilään Kazue Gillin haastatteluun...

 

lisää haku