Kampaamopalvelu: Trend & Bond Fashion -värit

IGORAn ensimmäisen Trend & Bond Fashion -värjäyksen ansiosta asiakkaat voivat nyt valita hillittyjen toimistotyylien ja piilovärjäysten sijaan rohkean trendikkäitä värejä hiusten kuntoa vaarantamatta! Kampaajat saavat käyttöönsä turvallisia ja käteviä trendivärejä, jotka vaalentavat ja sävyttävät hiuksia yhdellä käsittelyllä.


Hiusrakenteen sidokset pysyvät suojattuina koko Trend & Bond Fashion -värjäyksen ajan. Palvelussa käytettävät tuotteet jopa luovat uusia sidoksia vahvistaen hiuksia ja taaten ylivoimaisen lopputuloksen:


Vaihe 1 – Vaalenna ja värjää tuotteella IGORA ROYAL Fashion Lights

 

Vaihe 1

Kaikki IGORA ROYAL Fashion Lights -sävyt sisältävät nyt Fibre Bond -teknologiaa. Teknologian ansiosta aktiiviset ainesosat imeytyvät hiuksen sisälle luoden suojakerroksen, jonka ansiosta useimmat sidokset selviävät trendivaalennuksesta ja hiukset pysyvät vahvoina ja kimmoisina.


Hämmästyttävän kirkkaan värin takaavien värinkorostajien intensiivinen pigmenttiyhdistelmä ja tarkkaan valitut äärimmäisen tehokkaat pigmentit kiinnittyvät entistä paremmin hiusrakenteeseen. Tämä takaa kirkkaan sävyn ja eloisan ja pitkäkestoisen lopputuloksen uskomattomalla kiillolla!


Vinkkejä levittämiseen:

  • Sekoita IGORA ROYAL Fashion Lights Colour Crèmea ja IGORA ROYAL Oil Developeria 12% / 40 Vol. ja levitä hiuksiin
  • Anna vaikuttaa 20–45 minuuttia
  • IGORA ROYAL Fashion Lightsia voi käyttää korostusraitojen tekemiseen, foliovärjäykseen ja muihin tekniikoihin, joissa väriä ei levitetä hiuspohjaan asti
  • Huomaa: jos teet trendivärjäyksen hiuksiin, joiden oma sävy vaaleampi kuin 6, käytä tuotetta IGORA ROYAL Fashion Lights Shades
  • Huomaa: jos vaalennat hiuksia, joiden oma sävy on vaaleampi kuin 6, käytä tuotetta IGORA ROYAL Highlifts

Vaihe 2 – FIBREPLEX-hoito kampaamossa

 

Vaihe 2
  • Emulgoi ja huuhtele sitten väri pois niin, että vesi on täysin kirkasta
  • Pese hiukset FIBREPLEX Shampoolla
  • Levitä hiuksiin FIBREPLEX N°2 Bond Sealeria ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia – tuote vahvistaa hiusrakenteen sisäisiä sidoksia ja sulkee hiusten pinnan taaten hiusten ylivoimaisen kunnon. Hiusrakenne vahvistuu ja väripigmentit jäävät hiuksen sisään, mikä takaa pitkäkestoisen ja kirkkaan lopputuloksen
  • Huuhtele huolellisesti ja muotoile hiukset korostaen uutta rohkeaa väriä!

Vaihe 3 – FIBREPLEX-hoito kotona

 

Vaihe 3

Suosittele asiakkaille FIBREPLEX Shampoota ja FIBREPLEX N°3 Bond Maintaineria, jotka auttavat pitämään hiukset erinomaisessa kunnossa myös kotona. Tuotteet luovat uusia sidoksia ja sulkevat hiuksen pinnan jokaisella käyttökerralla!


Voit ryhtyä värjäysasiantuntijaksi suorittamalla Schwarzkopf Professionalin audiovisuaalisen koulutuksen ASK Education eAkatemiassa – koulutusohjelmassamme, joka on käytettävissä milloin tahansa. Kirjaudu ohjelmaan osoitteessa www.ask-elearning.com. Lisätietoa uusimmista yleisistä webinaareista on valikossa "MY GLOBAL CONTENT".

lisää haku