Essential Brands: BC Oil Miracle Brazilnut Oil

Schwarzkopf Professional on löytänyt Amazonian parhaiten pidetyn salaisuuden, Brazilnut Oilin. Öljy sisältää runsaasti ravitsevia proteiineja ja tämä eksoottinen ainesosa tarjoaa hiuksille ylellistä hiustenhoitoa viimeisimmässä BC Oil Miracle -tuotevalikoimassa. 

 

Mitä se on?

Ylenpalttinen BC Oil Miracle Brazilnut Oil -tuotevalikoima on kehitetty tarjoamaan kaikille hiustyypeille ylivoimaista ravintoa, ylenpalttista kiiltoa ja notkeutta sekä värin kirkkauden tehostamista ylikuormittamatta sitä.

 

Mitä sillä voi tehdä?

Amazonian Brazilnut Oil on varovaisesti uutettu parapähkinäpuun hedelmän siemenistä, jonka jälkeen öljy on puhdistettu taatakseen laadun ja hyvän suorituskyvyn. Monilahjakas BC Oil Miracle Brazilnut Oil -sarja mahdollistaa sen, että kampaajat voivat tarjota asiakkailleen parhaimman mahdollisen kampaamossa tehtävän öljy-kokemuksen brilliance boostin, rituaalien ja rentouttavien hierontapalvelujen kautta. 

 

Entä sitten?

Parapähkinäöljy tunnetaan korkeasta seleeni ja E- vitamiinipitoisuuksista, ja se tuottaa anti-oksidatiivisia sekä anti-aging ominaisuuksia, jotka auttavat torjumaan vapaita radikaaleja.  UV-suodatin suojaa hiuksia haitalliselta UV-säteilyltä, hiusten haalistumiselta sekä katkeamiselta. Lisäksi Omega 3 & 9 täyttävät hiuksen rakenteessa olevat huokoiset kohdat ja silottavat karkean hiuksen ja tuovat hiukseen kosteuttavia ominaisuuksia. 

 

Faktat kehiin!

  • Hemmottelevaa öljyhoitoa erinomaisella värisuojalla
  • Terveennäköiset hiukset käsinkosketeltavalla pehmeydellä, ylenpalttisella kiillolla sekä värinloistolla
  • Parannettua kammattavuutta ja hallittavuutta ylikuorimittamatta hiuksia
  • Suojaa hiuksia katkeilulta ja värin haalistumiselta
  • Mikrokapsuloitu tuoksuteknologia mahdollistaa ainutlaatuisen tuoksun vapauttamisen jopa 24 tuntia
  • Ylivoimaista ja pitäkestoista aistikokemusta

Missä voin oppia siitä?

Tutustu Schwarzkopf Professionalin hoitojärjestelmään ja paranna teknistä tuoteosaamistasi valitsemalla jokin motivoivista koulutuksistamme. Miksi et kokeilisi BC Massage -koulutusta ja parantaisi kampaamopalveluitasi…tai opettelisi BC Hair Therapist -asiantuntijaksi samalla kun kehittyisit itsevarmaksi ja taitavaksi konsultoijaksi. Lataa paikallinen koulutusohjelmasi saadaksesi lisätietoa! 

 

ASK koulutuksen state-of -the -art eAkatemia tarjoaa viimeisintä kampaamoalan koulutusta, jolloin voit jatkaa oppimisen matkaasi 24/7. Pystyt kasvattamaan tietämystäsi ja valmistautumaan kursseille yksityskohtaisten tuote-esittelyiden, teknisten tieto-taito- sekä opetusvideoiden avulla – käy vain osoitteessa www.ask-elearning.com – äläkä unohda rekisteröityä saadaksesi kaiken hyödyn irti.