Essential Brands: BLONDME edistyksellistä väriä ja hoitoa

Nyt kun Bonding -teknologiat ovat saaneet jalansijaa hiusalalla, ei ole mikään ihme, että liikkeessä tehtävät bonding palvelut ovat nopeasti muuttumassa pelkästä trendistä must-have -palveluun.

 

Schwarzkopf Professionalin uudistettu BLONDME -valikoima on ainoa väri- ja hoitojärjestelmä joka on suunnattu yksinomaan blondeille; mahdollistaen trendikkäät, täydellisen vaaleat hiukset jotka saavutetaan räätälöidyin ratkaisuin. 

 

Mikä se on?

BLONDMEn ennennäkemätön bondingjärjestelmä on ensimmäinen sidoksia luova väri ja hoitobrändi joka saa aikaan täydellisen trendikkäitä blondeja turvallisemmin kuin koskaan ennen. BLONDMEn väri- ja hoitotuotteet on suunniteltu toimimaan yhdessä, kokonaisvaltaisena järjestelmänä sekä mahdollistamaan laadultaan ylivoimaisesti parhaimmat vaaleat hiukset.

 

Mitä sillä voi tehdä?

BLONDME kouluttajamme ovat laatineet liudan upeita blondilookkeja ja palveluita – riippumatta siitä, haluavatko asiakkaat viileän-, hunajan-, karamellin- tai toffeensävyiset hiukset tai värikkäät, kermaiset tai platinanväriset hiukset – BLONDMEn avulla tämä on mahdollista.

 

Entä sitten?

Edistyksellisen Bonding -järjestelmän ansiosta BLONDME-valikoima on entistäkin parempi, sillä nyt kampaajat pystyvät vaalentamaan ja luomaan sidoksia ilman ylimääräistä sekoitusvaihetta!

 

BLONDME Bond Enforcing Colour

Ammattimainen vaalennus- ja sävytyssarja sisältää Bonding Enforcing -teknologiaa, joka suojaa hiusta sisältäpäin, minimoiden hiusten katkeilua värikäsittelyn aikana ja auttaa pitämään hiukset vahvoina. 

 

BLONDME Bonding Care

Hellävarainen sulfaatiton hoitosarja sisältää Bonding -teknologiaa, joka auttaa tasapainottamaan hiuksen pH-arvoa, luomaan uusia sidoksia sekä auttaa ylläpitämään ilmiömäisiä vaaleita hiuksia myös kotona. 

 

Faktat kehiin!

  • BLONDME on ensimmäinen sidoksia luova väri- ja hoitosarja joka takaa ylivoimaisen laadun vaaleissa hiuksissa ja maksimaalisen turvallisuuden*
  • Vaalennustehokkuutta vailla vertaa – jopa 9 astetta
  • Täysin räätälöidyt ratkaisut yksilölliseen vaalennuspalveluun
  • Kuusi trendikästä lookkia juhlivat täydellisiä vaaleita hiuksiaan

Missä voin oppia lisää?

Kouluttaudu kaikkeen vaaleisiin hiuksiin liittyvissä asioissa inpiroivien koulutustemme kautta jotka on suunniteltu vastaamaan sinun tarpeitasi ammattilaisena! Tule ihmeessä mukaan Blond on Blond -koulutukseen saadaksesi täydellisen johdannon vaaleisiin hiuksiin...tai luuletko että osaamisesi taso on jo niin kova että voit ilmoittautua Master of Blond Bootcamp -koulutukseen?! Lataa paikallinen koulutusohjelmasi saadaksesi lisätietoa...

 

ASK koulutuksen digitaalinen evoluutio, eAkatemia, tarjoaa koulutusta joka on kampaajan käden ulottuvilla milloin vain, missä vain. Pystyt jopa valmistautumaan tuleviin koulutuksiin esimerkiksi opetusvideoiden ja yksityiskohtaisten tuotetietojen ja webinaarien kautta – käy vain osoitteessa www.ask-learning.com – äläkä unohda rekisteröityä saadaksesi kaiken hyödyn irti!

 

*Schwarzkopf Professionalilta