Essential Brands: IGORA #RoyalTakeOver – Dusted Rouge

Jo yli 50 vuoden ajan IGORA ROYAL on tuonut kampaajien käyttöön uskomattoman kirkkaita värejä. Päiviin on luvassa uutta väriä, sillä Schwarzkopf Professionalin lippulaivavärien joukkoon lisätään nyt ainutlaatuinen yhdessä kehitetty konsepti: IGORA #RoyalTakeOver...

 

Mistä on kyse?

Schwarzkopf Professional on halunnut antaa tärkeimmille kumppaneilleen eli kampaajille mahdollisuuden toteuttaa värivisioitaan kehittämällä värejä yhdessä kampaajien kanssa. Aito innovointi ja luovuus perustuu aina hyvään yhteistyöhön. Siksi kutsuimme IGORA ROYAL -värilaboratorioihin kolme inspiroivinta kampaamoalan verkkovaikuttajaa ja kolme värjäyksen johtavaa asiantuntijaa, joita pyysimme kehittämään yhdessä täysin uusia värisävyjä.

 

Kehitetyt kolme sävykokoelmaa heijastelevat kehittäjiensä kansainvälistä elämäntyyliä, persoonallisuutta ja luovuutta – kun värikkäät persoonat lyövät viisaat päänsä yhteen, mahdollisuudet ovat rajattomat!

 

Ensimmäisen yhdessä kehitetyn väritrendin takana ovat Schwarzkopf Professionalin Colour Ambassador Lesley Jennison (@lesleyjennison) ja brasilialainen väriasiantuntija Jean Philippe Santos (@phjean). Trendi on nimeltään IGORA ROYAL Dusted Rouge.

 

Mitä sillä voi tehdä?

Kampaajat voivat tarjota asiakkaille uusimpia väritrendejä. IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge -valikoima on autenttinen mutta hillitympäänkin tyyliin sopiva näkemys tulevaisuuden punasävyistä. Se sisältää kuusi luonnollista sävyä vain aavistuksen punaiseen vivahtavista sävyistä syvänpunaisiin vintage-sävyihin.

 

Olemme kehittäneet Lesley Jennisonin ja Jean Philippe Santosin kanssa kampaamoille myös kaksi uutta värjäyspalvelua keskeisten tyylien luomista varten:

  • Deep Rouge Extravaganza – Jean Philippe Santosin nimikkotyyli – kauniisti toisiinsa sulautuvia päällekkäisiä sävyjä, jotka hehkuvat alta vaaleampina...
  • Pastel Rouge Allure – Lesley Jennisonin nimikkotyyli – luonnollinen yhdistelmä aavistuksen punaiseen vivahtavia hehkuvia sävyjä...

Mitä hyötyä siitä on?

Saataville tulee myöhemmin myös muita sävy-yhdistelmiä, joiden sekoittamiseen käytetään IGORA #RoyalTakeOver Pastelfieria – ainutlaatuista tuotetta, joka laimentaa kaikkien IGORA ROYAL -sävyjen pigmenttipitoisuutta ja sävyjen voimakkuutta korostamalla perussävyn puuterimaisuutta ja lisäämällä väriin aavistuksen viileyttä. Sen avulla kampaajat voivat luoda omia uskomattomia ja trendikkäitä pastellityylejään!

  • Ensimmäinen IGORA #RoyalTakeOver mullistaa punasävyt kuudella Dusted Rouge -tiimin kehittämällä sävyllä
  • Kaikki IGORA #RoyalTakeOver -tyylit esitellään Schwarzkopf Professionalin vuoden 2018 Essential Looks -kokoelmissa
  • IGORA ROYAL takaa modernit, tupsua vastaavat sävyt ja uskomattoman hehkuvan värin
  • IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge on saatavilla tammikuusta 2018 alkaen Schwarzkopf Professionalin kumppanikampaamoista. IGORA #RoyalTakeOver Disheveled Nudes on saatavilla maaliskuusta 2018 alkaen ja IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes puolestaan syyskuusta 2018 alkaen

Mistä saan tarkempia tietoja tai koulutusta?

Opettele tulkitsemaan viraalitrendejä ja luo omia taiturityylejäsi – osallistu seminaariin Colour Decoded: #ColourCraft. Kurssiin on saatu inspiraatiota multimedian, muodin, tekstiilien ja taiteiden maailmasta. Kurssilla kuulet kaupallisista mahdollisuuksista, luovuuden hyödyntämisestä ja nimikkotyylien luomisesta väriemme avulla. Lataa paikallinen koulutusesite ja tarkasta saatavuus omalla alueellasi!

 

ASK eAkatemia

Syvennä väriosaamistasi ja opettele toteuttamaan värjäysideoitasi suorittamalla ASK eAkatemian audiovisuaalinen koulutus: