Essential Brands: Oil Ultime

Hektinen arki voi vaikuttaa negatiivisesti fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiimme ja aiheuttaa stressiä, päänsärkyä ja väsymystä. Schwarzkopf Professional uskoo, että aito kauneus – #TRUEBEAUTY – kumpuaa pintaa syvemmältä: se on yhdistelmä hehkuvaa ulkonäköä ja sisäistä tasapainoa.

 

Tutkimukset osoittavat, että kampaamopalvelujen ja kampaamotuotteiden kysyntä on kasvussa. Jotta kampaamojen asiakkaat voisivat paeta hetkeksi hektistä arkeaan ja löytää mielenrauhaa, Schwarzkopf Professional on tuonut markkinoille uuden ensiluokkaisen hiustenhoitosarjan: Oil Ultime.

 

Mistä on kyse?

Ensiluokkaiset tuotteet sisältävät ylellisiä ainesosia – tehokkaasti vaikuttavista puhdistetuista luonnonöljyistä ihanantuoksuisiin eteerisiin öljyihin. Oil Ultimen innovatiivinen koostumus kaunistaa kaikkia hiustyyppejä ja estää rasitusta. Ihastuttavalta tuoksuvat eteeriset öljyt hemmottelevat asiakkaita.

 

Mitä sillä voi tehdä?

Oil Ultimeen on lisätty haihtuvia ja liukenevia öljyjä, jotka takaavat äärimmäisen hyvän hoitotehon hiuksia latistamatta. Täysin luonnolliset puhdistetut öljyt antavat hiuksille mahtavaa kiiltoa ja sileyttä. Hajuaistia hemmottelevan hoidon eteeriset öljyt ovat saaneet innoituksensa modernista aromaterapiasta. Hoito antaa asiakkaille mahdollisuuden paeta hetkeksi kiireisestä arjesta.

 

Mitä hyötyä siitä on?

Oil Ultimea käytetään kampaamossa harmonisessa seremoniassa – aromaterapiaan perustuvassa aistikkaassa käsittelyssä, jonka eteeriset öljyt ja verenkiertoa parantava päähieronta rauhoittavat mielen ja valmistelevat hiuspohjan ja hiukset kauniin hehkuvaa lopputulosta varten. Asiakas voi oman olonsa mukaan valita seremoniaan joko virkistäviä tai rauhoittavia eteerisiä öljyjä.

 

Faktat

  • Täysin luonnolliset puhdistetut öljyt (argan, marula, ruusu ja kaktusviikuna) antavat hiuksille kadehdittavan ihanaa sileyttä ja uskomatonta kiiltoa
  • Haihtuvat ja liukenevat öljyt jättävät hiuksiin ilmavan kevyen tunteen
  • Harmoninen kampaamokäsittely tuo mielenrauhaa ja kaunistaa niin sisäisesti kuin ulkoisesti

Mistä saan tarkempia tietoja tai koulutusta?

Vahvista hoito-osaamistasi kokonaisvaltaisessa ASK Education -koulutuksessa: tutustu uusimpiin hoitoihin ja tuotteisiin, opettele hemmottelevia hierontatekniikoita, kehitä konsultointiosaamistasi ja kehitä ammattitaitoasi monella muulla saralla. Lataa paikallinen koulutusesite ja tutustu tarjontaan tarkemmin...

 

ASK eAkatemia