Muista, että asiakas maksaa hiusten muotoilusta

Parturi-kampaamossa tapahtuva hiusten muotoilu antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaalle lisäpalveluita, mitä etuja tästä on?

Määritelmän mukaan, kampaamossa tapahtuvan muotoilun pitää olla erilaista kuin kotona tapahtuva hiusten laiton, jotta voitaisiin varmistaa, että asiakkaat tulevat uudelleen. Kampaamossa tapahtuva muotoilu on asiakaskeskeistä, siksi on tarpeen täyttää asiakkaan toiveet ja tarjota ohjeita kotona tapahtuvaan muotoiluun. Esimerkiksi:

Kauemmin kestävät tyylit
Tämä on mahdollista saavuttaa edistyneemmillä tekniikoilla, kokemuksella, työkaluilla ja tuotteilla.

Teknisemmät tyylit
Esim. hiusten kiinnittäminen kampaukseen, muotoilunesteen käyttö ja erityistilaisuus, ainutkertainen tyyli.

Rajoittamaton pääsy ammattimaisiin laatutuotteisiin
Koska ammattilaisten tuotteita on saatavilla monenlaisia ja monessa kampaamossa on myynnissä useita erilaisia, niin kampaamon työntekijöillä on myös mahdollisuus kokeilla monia tuotteita ja hyötyä kokemuksista.

Enemmän aikaa
Kampaaja- aika pitäisi pitää sisällään rentoutumista ja keskustelua päivästä/viikosta sillä aikaa, kun joku muu pitää huolen hiuksista. Usein hiustenmuotoilu kotona tapahtuu ennen töihin lähtöä tai ulos menoa, jolloin hiusten laittoon voi tulla paineita.

Ammattimainen kokemus

Ammattimaisella parturi-kampaajalla tärkeintä on pitää asiakkaan toiveet ensisijalla, joten kampaamo on paras paikka saada myös puolueettomia neuvoja. Esim. hyvä kampaaja voi tehdä hiusmallin, jonka voi laittaa eritavoin sopimaan eri tilaisuuksiin.

Älä unohda, että asiakas saattaa tulla pelkään hiusten muotoiluun mutta, joskus on hyvä muistuttaa asiakkaita tästä mahdollisuudesta, kun he ovat leikkauttamassa tai värjäyttämässä hiuksiaan.

lisää haku