Essential Brands: BC Sun Protect

Pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä palveluita hiustenhoitoon liittyen, jotka ovat sovitettavissa jokaisen asiakkaan tarpeisiin. BC Bonacure on uudistanut BC Sun Protect -sarjan tulevan kesän kunniaksi.


Pitkä loma ja kuuma kesä voivat olla hiuksille kova pala. Aurinko, suolainen merivesi, kloori ja lämmin sää saavat hiukset helposti näyttämään kuivilta, tylsiltä ja huolittelemattomilta…Kiitos uudistetun Schwarzkopf Professionalin BC Sun Protect -hiustenhoitosarjan, joka tietää mitä auringon vahingoittamat hiuksesi tarvitsevat!

 

BC Sun Protect

Mikä se on?

Uudistettu BC Bonacure hiustenhoitosarja on suunniteltu suojaamaan, puhdistamaan ja hoitamaan kaikkia hiuksia ENNEN, AIKANA ja JÄLKEEN auringossa oleskelun. Siispä auringonpalvojat voivat unohtaa huonokuntoiset hiukset ja haalistuneet hiusvärit, sen sijaan he voivat keskittyä näyttämään upeilta 24/7!


Mitä sen kanssa voi tehdä?

Kiitos tehokkaan yhdistelmän eksoottisia vaikuttavia aineita, kuten kosteuttava Buriti-öljy, Amazonin kosteikkoalueilta sekä syvältä merenpohjasta saadun merileväuutteen, BC Sun Protect -tuotesarja suojaa, kosteuttaa ja kaunistaa hiuksesi.


Mikä sen juttu on?

Tuotevalikoima käsittää neljä herkulliseen pakkaukseen pakattua must-have -tuotetta, joiden tuoksu on huumaava. Valikoima suojaa hiuksia UV-säteilyltä ja värin haalistumiselta, lisäksi se puhdistaa hiuksista meriveden ja kloorin jäämät sekä hellii auringon vaurioittamia hiuksia.


Tuoksumaailma

Tämä valoisa ja huoleton tuoksu avautuu omenan, päärynän ja persikan tuoreilla hedelmillä. Sydän tuoksusta löytyy kuusaman ja ruusun tuoksuja kun taas seetri- ja santelipuun lämpimät tuoksut tasapainottavat tuoksujen lopullista vivahteen täydelliseen viimeistelyyn.

  • Alku: omena, päärynä, persikka
  • Sydän: kuusama, ruusu
  • Pohja: santelipuu, seetri, myski

Kerro minulle faktat!

  • Uudistettu hiustuotteiden valikoima, joka sisältää neljä must-have -tuotetta
  • Suunniteltu erityisesti suojaamaan, puhdistamaan ja hellimään kaikkia hiuslaatuja
  • Sarja käytettäväksi ennen aurinkoa, auringossa olon aikana ja sen jälkeen
  • Sisältää eksoottisia raaka-aineita, kuten kosteuttavaa Buriti-öljyä ja uudistavaa merilevää
  • Tuotteet löytyvät myös kätevissä matkakoissa

Mistä voin lukea lisää?

CARE CONSULTANT -koulutuksessa pääset tutustumaan kaikkiin BC Bonacuren ominaisuuksiin ja tulet todelliseksi ammattilaiseksi. Laitaa paikallinen koulutusoppaasi lukeaksesi lisää!


ASK eAcademy

Jatka opiskelu verkossa! Kasvata osaamistasi audiovisuaalisella koulutuksella ASK eAcademyssa - seuraa alla olevia linkkejä:

lisää haku