Hoitokulttuuri: BC Sun Neuvoja Konsultaatioon

Yhdessä BC Bonacuren kanssa, kampaajilla on mahdollisuus tarjota asiakkailleen ensiluokkainen ja juuri hänen tarpeisiinsa suunniteltu hiustenhoitorutiini, kiitos perusteellisen asiakaskonsultaation. Seuraa näitä neljää askelta ja suosittele asiakkaallesi juuri hänelle räätälöidyt BC Bonacure Sun -tuotteet...

 

 

Kuuntele

Asiakkaasi odottaa jo lomakautta alkavaksi. Hän odottaa, että saa viettää aikaansa auringossa, rannalla ja uimassa, joko altaassa tai meressä. Hän on huolissaan siitä, mitä auringolle altistuminen tekee hiuksille ja pyytää neuvoja siitä, miten hän voisi hoitaa hiuksiaan nauttien auringosta.

 

Katso

Asiakkaallasi on hennot, normaalit tai karheat hiukset, niissä voi olla väri tai joku muu kemiallinen käsittely. Kun altistutaan auringon UV-säteilylle, hiukset menettävät usein joustavuuttaa ja kiiltoaan, lisäksi ne voivat tuntua kuivilta.

 

Koe

Valmista asiakkaasi hiukset tulevaan lomakauteen juuri hänelle räätälöidyillä tuotteilla, jotka parantavat hänen hiustensa kuntoa, suojaavat hiusten väriä ja antavat vapauden nauttia kesästä. BC Bonacure sisältää useita sliikkeessä tehtäviä palveluita ja hiustenhoitotuotteita, jotka voivat olla täysin mukautettavissa kunkin asiakkaan tarpeeseen.

 

Opi

Ennen aurinkoa, auringossa olon aikana ja sen jälkeen on tärkeää suojata hiuksia ja säilyttää ne hyvässä kunnossa kosteuttaen niitä. Kerro asiakkaallesi kuin aurinko, meri- tai kloorivesi vaikuttavat hiusten kuntoon ja suosittele heille BC Bonacure Sun -sarjan tuotteita, jotka suojaavat ja ravitsevat auringosta kärsineitä hiuksia.


Muista myös BC Bonacure -sarjan muut tuotteet ja innovatiivinen Hair Expert App, jonka avulla voit suositella asiakkaallesi sopivat hoitotuotteet kotiin.