Olennaiset tuotteet: BC Micellar puhdistavat hoitoaineet

Vahvistaakseen no-shampoo ja hoitopesu trendejä Schwarzkopf Professional on kehittänyt kolme innovatiivista BC Micellar puhdistavaa hoitoainetta, jotka pesevät ja hoitavat hellävaraisesti kaikkia hiustyyppejä yhdellä kertaa; ilman jokapäiväistä shampoopesua. 

 

Mikä se on? 

BC Micellar puhdistava hoitoaine mahdollistaa hellävaraisen hiustenpesun, ilman shampoon voimakkuutta - luomalla täydellisen tasapainon pesun ja hoidon välille. 

 

Otettaessa 360 asteinen lähestymistapa pesemiseen, suositellaan BC Micellar puhdistavaa hoitoainetta käytettäväksi joka kolmas pesu, hellävaraisen puhdistuksen takia, joka helpottaa ylläpitämään hiusten tasapainoa; muuttamatta avainasemassa olevia vaikuttavia aineita. Mieto, matalavaaftoinen, sulfaatiton koostumus pesee ja hoitaa hellävaraisesti - säilyttäen hiuksen luonnolliset lipidit ja kosteuden - rasittamatta niitä liikaa. 

 

BC Micellar puhdistavat hoitoaineet

 

Mitä sillä voi tehdä? 

Mietoihin pesuihin eri hiustyypeille sopiva, sulfaatiton, erittäin hienojakoinen, ihonhoidon inspiroima Micellar koostumus on saatavilla kolmessa eri katergoriassa: 

 • BC Repair Rescue Micellar puhdistava hoitoaine
  vahingoittuneille hiuksille, BC Repair Rescue Micellar puhdistava hoitoaine, joka sisältää Reversilane -teknologian, hoitaa ja korjaa hiuksia. Kyvyllä korjata kolmen vuoden aiheuttamat vauriot vain yhdellä käytöllä, se jälleenrakentaa hiusta sekä vahvistaa, kimmoittaa ja silottaa hiuksen pintaa
 • BC Color Freeze Micellar puhdistava hoitoaine
  värjätyille hiuksille, BC Color Freeze Micellar puhdistava hoitoaine, joka sisältää pH 4,5 -teknologian, auttaa saamaan hiusrakenteen optimaaliselle pH tasolle. Se lukitsee väripigmentit syvälle hiuksen sisälle taatakseen täydellisen värin ja 90 % värin säilymisen, samalla kun elvyttää haalistuneita värejä sekä antaa hoitoa ja kiiltoa
 • BC Moisture Kick puhdistava hoitoaine
  normaaleille ja kuiville hiuksille, BC Moisture Kick puhdistava hoitoaine, joka sisältää hyaluronihappoa, tasapainottaa hiusten luonnollista kosteutta sekä vahvistaa ja kimmoittaa hiusta. Tarjoten pitäkestoista kosteustasapainoa hiuksille ja hiuspohjalle, se silottaa hiuksen pintaa saadakseen aikaan pehmeät, taipuisat ja hoidetut hiukset tännä kiiltoa ja kimmoisuutta

Mikä siinä on erityistä? 

Micellar teknologia on hyvin tunnettu ihonhoidossa ja sillä on loistava, mutta kuitenkin hellä pesuteho. Micellaria voi kuvata miedoksi pinta-aktiiviseksi aineeksi, jolla on kyky kerätä ja työntää likaa ylöspäin sekä poistaa rasvaisuutta ja epäpuhtauksia, jotka peseytyvät pois veden mukana, antaen hellävaraisen pesukokemuksen.

 

Micellar hoitopesujen myötä, Schwarzkopf Professional salongeilla on nyt mahdollisuus täydentää perinteistä pesu ja hoito menettelyä, laajentamalla palvelutarjontansa Micellar veden voimalla.

 

Anna minulle faktoja! 

 • Ensimmäinen Micellar hoitopesu Schwarzkopf Professionalilta
 • Tukee 360 asteista pesurutiinia antaen täydellisen tasapainon pesun ja hoidon välille
 • Vuorottele pesukertoja (joka kolmas pesu) ja palauta hiustesi laatu
 • Uniikki Micellar teknologia
 • Mieto, matalavaaftoinen, sulfaatiton koostumus pesee ja hoitaa kaikki hiustyypit yhdellä kerralla
 • BC Micellar puhdistavat hoitoaineet ovat saatavilla kolmessa eri kategoriassa

Missä voin oppia niistä? 

Ota haltuun viimeisin hiustehoito teknologia ja opi kuinka tarjoat räätälöityjä salonkipalveluita asiakkaillesi Schwarzkopf Professionalin inspiroivan hoitokurssin avulla. Lataa paikallinen koulutusesitteesi etsiäksesi koulutusta lähellä sinua... 

 

ASK eAkatemia

Laajenna BC Bonacure tuotetietouttasi audiovisuaalisen koulutuksen avulla ASK eAkatemiasta: 

 
lisää haku