Tarvittavat tuotteet: IGORA ColorWorx INTENSE

Katseenkääntävät, rohkeat värit ovat edelleen kovassa huudossa, ja "sateenkaari" ja "merenneito" -tyylit ovat näkyvätkin Instagramissa keskeisinä. Parturi-kampaajat voivat nyt toteuttaa viimeisimmät sokeeraavat väritrendit ja venyttää luovuuttaan luomalla kirkkaita lopputuloksia Schwarzkopf Professionalin viimeisimmän väri-innovaation, IGORA ColorWorx INTENSEn avulla. 

 

Mikä se on? 

Luo katseenkääntävät värit neljän uuden INTENSE suoravärisävyn avulla; IGORA ColorWorx INTENSE on suunniteltu levitettävän suoraan hiukseen, saadakseen aikaan kaikista intensiivisimmän pigmentin. 

 

Mitä sillä voi tehdä? 

Liity rohkeiden värien vallankumoukseen ja luo katseenkääntävät sävyt ja saavuta kirkkauden uusi aste…vain mielikuvituksesi on rajana! 

 

Täydentäen jo olemassa olevaa IGORA ColorWorx CONCENTRATES -valikoikoimaa - joka sisältää seitsemän keskenään sekoitettavaa sävyä (punainen, oranssi, keltainen, vihreä, sininen, violetti ja pinkki) ja valkoisen laveeraajan - UUDESSA IGORA ColorWorx INTENSE -valikoimassa on saavilla neljä sokeeraavaa, rohkeaa, muodikasta sävyä (violetti, pinkki, turkoosi ja koralli), antaen kampaajille mahdollisuuden tarjota lisää haluaville asiakkailleen laajemman väripaletin! 

 

Palkintoja voittanut itävaltalainen hiustaiteilija, Alexander Lepschi (@alexlepschi) on luonut tämän uskomattoman "sulaneen" värityylin Schwarzkopf Professionalin TrendLabissa, käyttäen IGORA ColorWorx INTENSE -sävyjä:

 

 

"IGORA ColorWorx INTENSE tarjoaa monipuolisen väripaletin, joka todella nostaa luovan taiteellisuuden uudelle tasolle; Nautin vapaudesta luoda yksillöllisiä vivahteita, silmäänpistävän roheista kontrasteista hienovarasiin pastellisiin heijastuksiin!"

 

– Alexander Lepschi | Itävaltalainen hiustaiteilija

 

Mikä tekee siitä erikoisen? 

Tämän päivän kilpailumarkkinoilla, sosiaalien media on määrittänyt uudelleen muodin säännöt, bloggaajien ja katumuodin tähtien luomalla uusia trendejä muotiin ja hiuksiin. IGORA ColorWorx tukee kampaajan luovuutta ja auttaa liikkeitä saavuttamaan uusia asiakaskuntia, monipuolisten väritekniikoiden avulla. 

 

Yhteistyössä sosiaalisen median vaikuttajan ja kalifornialaisen hiustaiteilijan Jeffrey Robert (@jeffreyrobert_) kanssa, Schwarzkopf Professional on kehittänyt kaksi IGORA ColorWorx INTENSE -väritekniikkaa, jotka on suunniteltu luoviin ja rohkeisiin tyyleihin:

 • #MermaidHair                                                             
  Vapauta sisäinentaiteilijasi #InnerArtist ja luovuutesi houkuttelevan pastellisen väripaletin avulla, rikastaen sitä korallin, violetin ja pinkin -sävyisillä väripaneeleilla
 • #Peekaboohair                                                          
  Sähköisten sävyjen cocktail, jossa yhdistyy kahden intensiivisen sävyn, violetin ja turkoosin, värikylläisyys 

Anna minulle faktoja! 

 • Neljä uutta INTENSIIVISTÄ sävyä vertaansa vaille oleville, rohkeille väri efekteille
 • Käyttövalmiita, yhden komponentit tuotteita
 • IGORA ColorWorx sisältää innovatiivisen suoraväri -teknologian
 • Suoravärit eivät sisällä ammoniakkia eikä vetyperoksidia. 
 • Aikaansaa pitkäkestoisia*, kirkkaita ja intensiiviä lopputuloksia
 • Yksillölliset, keskenään sekoitettavat värit - luo oma persoonallinen sävysi! 
 • Saavuta uusia asiakaskuntia luovien väritekniikoiden avulla

Missä voin oppia siitä? 

Laajenna tavanomaisia värjäystekniikoita ja opettele luomaan yksilöllisiä, persoonallisia sekoituksia asiakkaillesi, uusimpien tuotteiden avulla, yhdessä Schwarzkopf Professionalin "creative" -tason värikurssilla: Lataa paikallinen koulutusesitteesi tänään ja tutustu koulutuksiin lähellä sinua...

 

*Riippuen hiusten pohjasta ja pigmenttien määrästä