Viisi oivallusta blondeista

Kiitos BLONDME Advanced Bonding System -teknologialle, kampaajilla on nyt loputtomat vaalennusvaihtoehdot, turvallisemmin kuin koskaan aiemmin.

 

Kuitenkin ainoa tapa saavuttaa uskomattomimmat, persoonalliset vaaleat värilopputulokset on yksillösesti tehty värikonsultaatio, joka suoritetaan ennen mitään palvelua.

 

Osana värikonsultaatiota, kampaajan tulee ensiksi katsoa asiakkaan ihon ja silmien väri ja hiusten syvyys sekä luonnollinen sävy - tavallisesti blondit voidaan jakaa kolmeen eri sävyluonteeseen; neutraali, viileä tai lämmin - Schwarzkopf Professional on kehittänyt kolmen askeleen värikonsultaatio työkalun, taatakseen täydellisen ja helpon konsultaation, jopa vähemmän kokeneille kampaajille.

 

Konsultaation jälkeen kampaajalla pitäisi olla kaikki tieto, valitakseen asiaalle sopivin sävyluonne, tuotteet ja palvelut, perustuen siihen onko asiakas neutraali, viileä vai lämmin. Jokatapauksessa, jotta kampaaja tuntisi päätöksensä varmaksi, Schwarzkopf Professional antaa vastaukset viiteen blondeihin liittyvään kysymykseen:

 

1. Milloin käyttää vaalennusainetta ja milloin vaalennusvärejä?

Vaalennukseen kampaajan tulee valita BLONDME Bond Enforcing vaalennusaine, kun halutaan täydellinen vaalea pohja: 

  • Luonnolliselle tummuusasteelle 5 ja tummempi
  • Luonnolliselle tummuusasteelle 6 ja tummempi, kun tavoitellaan valkoista, platinaa tai todella kylmää lopputulosta 

Valennukseen kamjaajan tulee valita BLONDME Bond Enforcing vaalennusvärit, kun halutaan kauniita vaaleita sävyjä:

  • Luonnolliselle tummusasteelle 6 tai vaalemapi
  • Luonnolliselle tummusasteelle 4-6, kun halutaan pehmeitä toffeen ja kulla sävyjä

2. Kuinka käsitellä harmaantuneita hiuksia? 

Ihonväri pehmenee iän myötä, jonka takia työskentely harmaiden hiusten kanssa, mielummin kuin niitä vastaan, takaa kaikista imartelivimmat vaaleat lopputulokset. Varo tekemästä vaaleasta liian rohkeaa tai kirkasta, koska se voi vanhentaa asiakasta, kun taas luonnollisen hunajan ja pehmeän beessin sävyt, pehmentävät harmaita hiuksia ja sopivat täydellisesti pehmeään aikuiseen ihonväriin. 

 

3. Mikä on täydellinen blondi sävy vaalea ihoisille asiakkaille? 

Vaalea ihotyyppi toimii hyvin kirkkaissa ja rohkaissa vaalean sävyissä; platinan ja tuhkan vaaleat sävyt imartelevat hyvin. 

 

4. Mikä vaalean sävy sopii hyvin iholtaan keskisävyisille asiakkaille? 

Ihonväriltään keskisävyiset asiakkaat näyttävät parhaalta hieman lämpimimmissä beigen sävyissä; mikä tahansa liian vaalea sävy voi viedä väriä pois myös kasvoilta. 

 

5. Mitkä ovat parhaat vaalean sävyt tummaihoisille asiakkaille? 

Tumma iho sopii hyvin lämpimiin vaaleisiin sävyihin, välttäen liian vaaleita sävyjä; imartelevampana pidetään maksimissaan kahden asteen vaalennusta luonnollisesta tummuusasteesta. 

 

ASK eAkatemia

Laajenna värikonsultaatio taitojasi ASK eAkatemian audiovisuaalisen koulutuksen avulla:

ASK blogi

Kolmiosainen sarja blondi konsultaatio artikkeleita julkaistaa ASK koulutus blogissa seuraavien kuukausien aikana, joten palaa pian tarkistamaan BLONDME -tuotteiden käyttövinkit nautraaleille, viileille ja lämpimille blondeille.