Please allow cookies

Blondi Konsultaatio – Vinkit neutraaliin blondiin

Neutraali vaalea pitää sisällään laajan kirjon eri sävysuuntia, aina vaaleasta toffeesta, joka on erityisen imarteleva keskisävyiselle iholle, kermaiseen karamelliin, joka imartelee ja tuo hehkua oliivin sävyiseen tai tummempaan ihoon. 

 

Kauniiden neutraalien vaaleiden sävyjen saavuttaminen ja täydellisen sävyn ylläpitäminen, ilman että hiuksista tulee liian vaaleat tai tasaiset, on yksi haastavimmista asioista värjääjälle. Jotta kampaajat voisivat tarjota asiakkailleen parhaita vaaleita sävyjä, Schwarzkopf Professional antaa vastauksen tiettyihin kysymyksiin: 

 

Milloin esivaalentaa ja sävyttää? 

Luonnollisella pohjalla 5 tai tummempi, pehmeimmän, luonnollisimman ja neutraaleimman sävyn saavuttaa vaalentamalla ja sävyttämällä BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ -vaalennusaineella ja valitulla BLONDME Blonde Toning -sävytteellä. Tämä mahdollistaa kampaajan luoda houkuttelevimmat neutraalit vaaleat sävyt tummemmille pohjille. 

 

Millä BLONDME -tuotteilla saavutan neutraaleja vaaleita sävyjä? 

BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ -vaalennusaineella ja esimerkiksi  – BLONDME Blonde Toning -sävyt hiekka, jää, teräs ja karamelli. 

 

Muista: BLONDME -sävykartasta löytyy reseptit tiettyjen neutraalien sävyjen sekoittamiseen. 

 

Vinkit neutraaliin blondiin

Milloin käyttää vaalennusväriä? 

Luonnollisella pohjalla 6 tai vaaleampi, voit käyttää BLONDME Bond Enforcing Blonde vaalennus- tai harmaanpeittovärejä. Saavuttaaksesi pehmeän ja neutraalin vaalean sävyn pohjalle 7 tai vaaleampi, käytä BLONDME Bond Enforcing vaalennus- tai harmaanpeittosävyä hiekka

 

Voit lisätä BLONDME Blonde Toning -sävyjä aprikoosi ja karamelli BLONDME Bond Enforcing vaalennus- sekä harmaanpeittoväreihin, luodaksesi upeita pehmeitä toffeen sävyjä. 

 

Huomio: Jos hiukset sisältävät huomattavan määrän lämmintä pigmenttiä, on paras vaihtoehto neutraalin värin saavuttamiseen vaalentaa hiukset vaalennusaineella. 

 

Mitkä kotihoitotuotteet ovat parhaita neutraaleille blondeille? 

  • BLONDME Keratin Restore Bonding Shampoo
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Hoitoaine
  • BLONDME Keratin Restore Bonding Tehohoito
  • BLONDME Shine Eliksiiri

ASK eAkatemia

Laajenna osaamistasi ASK eAkatemian audiovisuaalisella BLONDME -koulutuksella:

 
lisää haku