Kuinka valita juuri minulle sopiva vaalea sävy?

Mikä on parasta kun on blondi? Se, että jokaiselle löytyy oikea vaalea sävy. Pehmeistä pastelleista aina kirkkaan platinanvaaleaan, tämän päivän blondi tehdään tilaustyönä. Ihon sävylläsi, hiustesi rakenteella tai alkuperäisellä värillä ei ole väliä, koska aina löytyy sinulle oikea sävy. Olet sitten kaavoihisi kangistunut tai väriä vaihtava kameleontti, aina löytyy tekniikka jota kokeilla.

 

Ei ole olemassa vaaleaa, joka sopisi jokaiselle, kuitenkin ammattilaisen käsissä mahdollisuudet ovat loputtomat.

 

Unohda kaikki mitä tiedät. Tänä päivänä termi blondi kattaa koko kirjon värejä: aina tummanvaaleasta pastelliin ja jään vaaleasta lämpimään beigeen. Niin monia mahdollisuuksia ja teknologioita, mikä tarkoittaa, että vaaleat hiukset on helpompi saavuttaa kuin koskaan aiemmin. Mutta mistä tiedät miten aloittaa ja mikä väri sopii sinulle parhaiten?

 

Jotta löydät itsellesi oikean vaalean sävyn tarkoittaa se sitä, että löydät todellisen itsesi. Ennen kuin aloitat mieti hetki näitä:

 

Konsultaatio

Konsultaatio
Olet sitten jo blondi tai vaitamassa väriä ensimmäistä kertaa, on kampaajasi kanssa käytävä konsultaatio kaikista tärkeimmässä roolissa.

 

Valmistelut

Valmistelut
Ota mukaan kuvia, joissa näkyy haluamasi sävy, jotta olette molemmat samalla aaltopituudella ja puhutte samaa kieltä.

 

Tee koru-testi

Tee koru-testi
Kun puhumme ihonsävystä ja siihen parhaiten sopivasta sävystä, antavat käyttämäsi korut siihen nopeimman vastauksen. Jos käytät paljon hopeaa tai platinaa, olet mitä todennäköisemmin viileä vaalea. Jos taas käytät mielummin kultaa, sinulle sopii paremmin lämmin vaalea sävy.

 

Joten... Lämmin, viileä vai neutraali?

  • Viileä: Nämä sävyt näyttäytyvät tummempina, vaikka ovatkin kaikkein vaaleimpia. Tämä johtuu siitä, että viileät sävyt sisältävät sinistä ja violettia, jotka imevät valoa itseensä
  • Lämmin: Nämä sävyt näyttävät vaaleammilta, koska heijastavat valoa. Punaiset, keltaiset ja oransit pohjasävyt tekevät näistä kirkkaita ja hehkuvia
  • Neutraali: Nämä sävyt ovat tasapainossa eikä niissä ole intensiivisiä vivahteita. Täydellisiä ihan jokaiselle – niin kuin kamelinvärinen kasmir-takki tai Burberryn klassikko, vaalean beige trenssi

Tutustu neutraaleihin vaaleisiin sävyihin täällä...

 

Jos haluaisit vaaleat hiukset mutta mietit millaista vahinkoa se tekee hiuksillesi – BLONDMEn kanssa sinun ei tarvitse huolehtia siitä: Sen tarkkaan suunnitellut väriseokset takaavat sen, että sinun ei tarvitse vaalentamisen yhteydessä tinkiä hiustesi kunnosta. Kiitos BLONDMEn Bond Enforcing -teknologian hiusta suojataan samalla kuin se vaalenee:

 

Kuinka valita juuri minulle sopiva vaalea sävy?

BLONDME-tuotteiden integroitu Bond Enforcing -teknologia yhdistää hiusten luonnollisiin kuituihin, väripalvelun ja salonkikäsittelyn aikana. Tämä tehokas lisätoiminto vahvistaa sisäisiä sidoksia, jolloin lopputuloksena on upea väri.

 

Kuinka valita juuri minulle sopiva vaalea sävy?

Bonding Technology on rakennettu myös BLONDME:n kotihoitotuotteisiin, joten voit pitää terveitä hiuksia ja kaunista väriä tapaamisissa – kysy kampaajaltasi BLONDME:stä!

 

Saadaksesi lisää inspiraatiota vaaleisiin hiuksiin, älä unohda seurata hashtageja #BLONDME ja #LOVEBLONDME Instagramissa, samoin kuin @schwarzkopfpro tiliä!

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI: