Essential Brands: IGORA #RoyalTakeOver – Lucid Nocturnes

Avattuaan ovet IGORA ROYAL värilaboratorioihin, Schwarzkopf Professional on julkistanut jo kaksi inspiroivaa IGORA #RoyalTakeOver -yhteistyötä yhdessä hiustaitelijoiden ja influencereiden kanssa:

 • Tammikuussa 2018, Schwarzkopf Professionalin kansainvälinen värikouluttaja Lesley Jennison (@lesleyjennison) ja brasilialainen värispesialisti Jean Phillippe Santos (@phjean) loivat punaiset uudelleen heidän Dusted Rouge -kokoelmassaan
 • Maaliskuussa 2018 australiasta lähtöisin oleva kansainvälinen Schwarzkopf Professional Ambassador Matt Clements (@mattclements_colourist) ja espanjalainen värivisionääri Jorge Cáncer (@expresioncreativos) kehittivät uudet nude-sävyt kokoelmassaan Disheveled Nudes

Mikä tämä on?
Kolmannen osan IGORA #RoyalTakeOveria ovat luoneet Schwarzkopf Professionalin Pohjois-Amerikan värijohtaja Rossa Jurenas (@rossajurenas) sekä kalifornialainen värjäyksen trendsetteri Linh Phan (@bescene). He ovat hakeneet inspiraationsa yöstä viettelevillä Lucid Nocturnes -sävyillä!


Mitä niillä voi tehdä?
IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes on kokoelma, jossa on kuusi syvän viettelevää, korkea pigmenttistä keskiyön sävyä, joissa on punkahtava twist ja säteilevän kirkas lopputulos.Rossa Jurenaksen ja Linh Phanin inspiraatio oli luoda modernit tummat värit, joissa on gootivivahteita sekä kirkkaita kontrasteja.


Mikä näiden juttu on?
Vivahteita sinisestä violettiin ja viininpunaisesta myrkynvihreään, kaksi uutta liikkeessä tapahtuvaa värjäyspalvelua - Total Eclipse sekä Tainted Love - ovat vaikuttaneet avaintyylien luomiseen:

 • Total Eclipse - Rossa Jurenaksen luoma tyyli
  Viettelevä tyyli, jossa on käytetty Eclipse Visor -tekniikkaa; syvät violetin sävyt ja häivähdys sinistä otsahiuksissa, antaa punkahtavan vivahteen lyhyemmissä hiustyyleissä.
 • Tainted Love - Linh Phan luoma tyyli
  Silmiinpistävä mutta kuitenkin hienostunut tyyli, jossa on käytetty Tainted Veil -tekniikkaa: lämmin viininpunainen ja tummat vihreät sävyt reunustavat kasvoja antaen kontrastia ja luonnetta pitkille hiuksille.

Kerro faktat!

 • Kolmas IGORA #RoyalTakeOver tarjoaa moderneja keskiyön sävyjä, jotka ovat luoneet Lucid Nocturne -tiimi yhteistyössä
 • Kaikki IGORA #RoyalTakeOver sävyt ovat muokattavissa upeiksi pastellisiksi vivahteiksi, kiitos IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier -sävyn
 • Molemmat IGORA #RoyalTakeOver tyylit ovat mukana tämän kauden Essential Looks -kokoelmassa niin catwalk kuin liikkeissä toteuttavina tyyleinä

Mistä voin lukea lisää?
Ota osaa #ColourCraft-koulutukseemme. Lataa paikallinen koulutusohjelma jo tänään ja näe mitä koulutuksia alueellasi on tarjolla!


ASK eAcademy
Audiovisuaalinen koulutus ASK eAkatemissa auttaa helposti päivittämään taitojasi, vaikka värjäyksessä silloin kun sinulle sopii:

lisää haku