Essential Brands: BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener

Ota haltuun maailmanlaajuinen balayage-trendi ja unohda foliot. Schwarzkopf Professionalin johtava vaalennusväribrändi, BLONDME, on kehittänyt innovatiivisen savipohjaisen vaalennusaineen: BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener


Mikä se on?

BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener on vaalennusjauhe, joka sisältää Bond Enforcing-teknologian. Tämä mahdollistaa joka antaa kampaajille mahdollisuuden tuottaa luovia, vapaan käden vaaleita tyylejä - tehokkaampia kuin koskaan ennen!


Mitä voin tehdä sen kanssa?

BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener on kehitetty vastaamaan kampaamon asiakkaiden kasvavaan kysyntään vapaan käden trendikkäisiin värilopputuloksiin. Innovatiivinen savivaalennusjauhe mahdollistaa saumattomat balayage-lopputulokset; antamalla kampaajille mahdollisuuden tuntea täydellistä luottamusta, kun he luovat moderneja vaaleita asiakkaalle räätälöityjä värilopputuloksia. 


Mikä siinä on se juttu?

Pehmeästä – kiinteäksi’ koostumus saa aikaan kiinteän ulkokuoren, jättäen vaalennusaineen kosteaksi sisäpuolelta, mikä mahdollistaa täyden vaalennustehon säilymisen koko vaalennusprosessin ajan.


Uutta innovaatiota tukemaan on tehty Caramel Kiss -tyyli, jonka on suunnitellut Global BLONDME Ambassador ja Balayagen kuningas Jack Howard. Tutustu tyyliin, jossa opit luomaan saumattoman ja tämän hetken trendikkäimmän balayage-värjäyksen käyttämällä BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lighteneria.

 

Essential Brands: BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener

"BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener levittyy helposti. Se on kuin kuoruttaisit kakkua, ihan yhtä helppoa! Sen avulla saa luotua saumattoman lopputuloksen, koska sen koostumus on täydellinen heti: se ei kuivu tai lähde valumaan.."


– Jack Howard (@jackhowardcolor) | Schwarzkopf Professional BLONDME Global Ambassador

 

 

Essential Brands: BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener

 

Kerro minulle faktoja!

  • Ainutlaatuinen pehmeästä kiinteäksi -koostumus
  • Helpompi, nopeampi ja entistä tarkempi levittää
  • Uudet tyylit ja tekniikat
  • Sisältää Bond Enforcing -teknologian
  • Jopa 7 asteen vaalennus

Mistä voin lukea lisää tästä?

Sinustakin voi tulla mestari vaaleiden hiusten kanssa kun otat osaa koulutuksiimme:

ASK eAcademy

Tutustu myös audiovisuaalineen koulutukseemme ASK e Academyn kautta:

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI:

lisää haku