Essential Brands: Strong Bonds 2.0 Colour Transformations

Kampaamojen asiakkaat seuraavat väritrendejä entistä tarkemmin ja odottavat, että kampaajat voivat toteuttaa kaikki uusimmat tyylit hiusten kunnosta riippumatta. Schwarzkopf Professionalin kahden uuden tuoteinnovaation ansiosta kampaajat voivat nyt tehdä katseenvangitsevia mullistavia värjäyksiä äärimmäisen tehokkailla tuotteilla.


Mistä on kyse?
Jotta kampaajat voisivat toteuttaa asiakkaiden vaativimmatkin väritoiveet, uraauurtava Fibre Bond -teknologia on nyt integroitu kaikkiin uusiin IGORA Vario Blond- ja IGORA ROYAL Fashion Lights -tuotteisiin.


Mitä sillä voi tehdä?
Koska kaikki vaalentamiseen ja valkaisuun tarkoitetut IGORA-tuotteet sisältävät nyt Bonding-teknologiaa, kampaajat voivat toteuttaa sosiaalisessa mediassa nähtyjä tyylejä helpommin kuin koskaan ennen – hiusten kuntoa kuitenkaan vaarantamatta.


Mitä hyötyä siitä on?
Jotta hiukset eivät vaurioituisi valkaisun, vaalennuksen tai värjäyksen aikana, Fibre Bond -teknologian aktiiviset ainesosat imeytyvät syvälle hiukseen ja luovat suojakerroksen hiusrakenteen sidosten ympärille. Tämän suojaavan vaikutuksen ansiosta useimmat sidokset selviävät kemiallisesta käsittelystä ja hiukset pysyvät vahvoina ja kimmoisina.


Strong Bonds 2.0 käsittää myös kaksi uutta kampaamopalvelua:


1. UUSI IGORA Vario Blond mahdollistaa IGORAn ensimmäisen Ultimate Blonde & Bond -vaalennuspalvelun:
Vaalennustuotteiden kattava tuotesarja on viety uusiin ulottuvuuksiin: loihdi uskomattomia blondityylejä tuotteilla, jotka sisältävät Fibre Bond -teknologiaa ja takaavat jopa 8 asteen vaalennustehon vaurioittamatta hiuksia*.


2. UUSI IGORA ROYAL Fashion Lights mahdollistaa IGORAn ensimmäisen Trend & Bond Fashion -värjäyksen:
Voidemainen väri vaalentaa ja värjää yhdellä käsittelyllä ja sisältää nyt Fibre Bond -teknologiaa – tee trendikkäitä värjäyksiä hiusten kuntoa vaarantamatta**.


Faktat

  • Innovatiivinen Fibre Bond -teknologia on integroitu kaikkiin IGORA Vario Blond- ja IGORA ROYAL Fashion Lights -tuotteisiin
  • Teknologia suojaa hiusrakennetta värjäyksen aikana ja takaa vahvat ja terveet hiukset
  • Täydentäviin hoitotuotteisiin BLONDME, FIBREPLEX ja BC FIBRE FORCE on integroitu Bonding-teknologiaa, joka voi jopa korjata vaurioituneita sidoksia

Mistä saan tarkempia tietoja tai koulutusta?
Tutustu uusimpiin bonding-trendeihin, ota selvää Strong Bonds -teknologian uusimmista innovaatioista ja perehdy jokaisen innovaation taustoihin seminaarissa Colour Decoded: Strong Bonds Atelier! Lataa paikallinen koulutusesite ja tarkasta, missä voit osallistua seminaareihin...


ASK eAkatemia
Paranna värjäystuotetietämystäsi ASK eAkatemian audiovisuaalisen koulutuksen avulla:

*verrattuna vaalennuspalveluun IGORA Vario Blond -tuotteilla ilman Fibre Bond -teknologiaa
**verrattuna palveluun IGORA ROYAL Fashion Lights -tuotteilla ilman Fibre Bond -teknologiaa

lisää haku