Essential Brands: OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net

Hiustaiteilijat ja asiakkaat pääsevät kokemaan uudenlaisen pidon, sillä OSIS+ Session Label esittelee uuden OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net- hiuslakan.


Mikä se on?

OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net mullistaa hiuslakkojen maailman. Super- konsentroitu hiuslakka antaa aivan uudenlaista pitoa hiuksiin ainutlaatuisella teknologiallaan.

 

Mitä sillä tehdään?

OSiS+ Session Label on paranneltu uusimmalla teknologialla ja tarjoaa sensaatiomaisia lopputuloksia. Välittömästi kuivuva, mutta silti työstettävä ja ilmava antaa ennennäkemätöntä pitoa:

  • Super Kuiva: Schwarzkopf Professional:in kuivin hiuslakka koskaa; tarjoaa välitöntä pitoa, ilman että se painaa hiusta alas
  • Super Konsentroitu: polymeerien konsentraatio on kaksinkertainen tavallisiin hiuslakkoihin verrattuna
  • Super Muistiominaisuus: hius voidaan harjata ilman, että muoto häviää
  • Super Tehokas: konsentroidun sisällön ansiosta 150 ml riittää yhtä pitkäksi aikaa kuin standardi 300ml**

Mikä tekee siitä erityisen?

Joustavaan mutta pitkäkestoiseen pitoon – äärimmäisen pitkäkestoinen muistiominaisuus – fiksun suihkesysteemin ansiosta tuote levittyy hiukseen ainutlaatuisella tavalla luoden uudenlaisen pidon. Mikroskooppiset hiukkaset kuivuvat välittömästi, eivätkä leviä hiuksissa (kuten tavallisissa hiuslakoissa). Erittäin ohut ja joustava verkko muodostuu hiuksen pintaan kalvon muodostumisen sijaan antaen kestävää hallittavuutta. Erittäin konsentroidun koostumuksen ansiosta tuotetta ei tarvitse käyttää yhtä paljon kuin tavallista hiuslakkaa saman lopputuloksen saavuttamiseksi.

 

 

“Syy miksi OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net -hiuslakka on USKOMATON on sen uniikki suihkesysteemi. Kun suihkutat tuotetta, se levittyy tasaisesti kuivuen välittömästi, joten hiuksesi eivät jää tahmeaksi ja raskaaksi. Lopputulos on joustava, joten kun harjaat hiuksesi pystyt muovaamaan kampaustasi uudelleen….”


– Schwarzkopf Professional Global Editorial Ambassador, Tyler Johnston


Faktat!

  • Antaa ensiluokkaisen lopputuloksen ainutlaatuisella pidolla
  • Kehitetty stylistien toiveiden pohjalta
  • Nopeasti kuivuva, mutta silti mahdollisuus uudelleentyöstää
  • Ideaali päivittäiseen kampaamokäyttöön ja hiusmallien stailaukseen
  • Luo kevyen ja vaivattoman lopputuloksen
  • Antaa pitoa, joka ei jätä tahmeaa tunnetta, kuivuu välittömästi ja jättää hiukset ilmaviksi

Mistä voin kuulla lisää?

Opi salaisuudet visionääreiltämme ja pääse kokemaan ainutlaatuinen hiuslakkamme seminaareissa lähelläsi! Lataa paikallinen ASK Education -seminaari esite saadaksesi tietää lisää...

 

ASK eAcademy

Opi OSIS+ Session Label -hiuslakan kaikki mahdollisuudet ja paranna tuotetietouttasi kattavalla audiovisuaalisella koulutuksella ASK eAkatemiassa:

*kuivuu 40% nopeammin kuin OSIS+ Session Label Super Dry Fix

**150 ml pullo Memory Net -hiuslakkaa kestää noin 85% yhtä pitkään kuin tavallinen 300 ml pullo Session Label:ia

 

lisää haku