Hoito-kulttuuri: BC Fibre Clinix Konsultaatio Vinkit

Asiakkaat etsivät ratkaisuja heidän tarpeisiinsa ja haluavat näkyviä tuloksia. BC Fibre Clinix nostaa kampaamokokemuksesi uudelle tasolle tarjoamalla räätälöityä palvelua ja hiustenhoito-teknologiaa, joka perinpohjaisesti muuttaa hiusten rakenteen. Katso, kuinka BC:n neljän vaiheen konsultaatio antaa täydellisen kampaamo kokemuksen asiakkaillesi:


Kuuntele

Ensimmäinen askel konsultaatiossa on kuunteleminen. Sekä kampaaja että asiakas tulee kuunnella ja ymmärtää toisiaan konsultaation aikana. Aloita kysymällä, "mitä mieltä olet hiuksistasi?" voimaannuttaaksesi asiakastasi, koska HE tietävät HEIDÄN hiuksensa parhaiten! Kysymällä kysymyksiä pystyt varmistamaan ja ymmärtämään, mitä asiakas sanoo sinulle.

 

Katso

Toinen askel on katsominen. Katso asiakkaasi hiuksia pystyäksesi diagnosoimaan heidän henkilökohtaiset tarpeensa. Tarkista hiustyyppi selvittääksesi oikeanlainen kampaamopalvelu ja analysoi sekä hiukset että päänahka. Kysy asiakkaaltasi "saanko koskea hiuksiasi?" voidaksesi arvioida hiusten kuntoa ja vastata kysymyksiin omalla ammattitaidollasi. Tällä tiedolla pystyt antamaan räätälöityä palvelua oikeanlaisilla tuotteilla sekä pesupaikalla että viimeistelyssä.

 

Koe

Kolmannessa vaiheessa anna asiakkaasi kokea tämä räätälöity palvelu BC Fibre Clinix -hoitokäsittelyllä. Kampaajat voivat luoda kampaamokokemuksia, jotka ovat räätälöity juuri asiakkaan tarpeisiin: valitse sopiva BC Fibre Clinix Tribond -hoito asiakkaasi hiuslaadun perusteella (hennot tai paksut) ja sen jälkeen valitse sopiva BC Fibre Clinix Boosteri.

 

Opi

Viimeinen vaihe on oppiminen. Suosittele oikeat BC kotihoitotuotteet ja selitä, miten asiakas voi itse pestä, hoitaa ja viimeistellä heidän hiuksensa kotona pitääkseen yllä Tribond -hoidon intensiivisiä tuloksia ja estääkseen tulevia vaurioita. Selitä hyödyt ja kuinka tuotteita tulisi käyttää.


Katso, kuinka BC Fibre Clinix TriBond -palvelu herää henkiin, kun kampaamo-omistaja Pont Smith (@pontsmith) käyttää neljän kohdan konsultaatiota, mikä välittömästi parantaa asiakkaasi hiustenlaatua:

 

 

Haluatko kuulla lisää? Tutki audio-visuaalista BC Fibre Clinix -tuotekoulutusta ASK Education eAcademysta saadaksesi kattavat tiedto hiustenhoidosta.

 

lisää haku