Tee kampaamostasi blondien unelmakohde

Vaalennuspalvelut ovat kampaamojen kannalta tuottoisimpia (60 % kaikesta kampaamoiden myynnistä) mutta myös haastavimpia – vaalean hiuksen rakenne on erityisen hauras… Tästä huolimatta värjääjiltä odotetaan joka kerta täydellistä hiuslaatua ja upeaa värjäystulosta. Vaaleat asiakkaat haluavat täydellisen blondityylin ja juuri heidän tarpeisiinsa räätälöidyn lopputuloksen. 

 

"Asiakkaani ovat mainostauluni. Haluan varmistaa, että jokainen vaalennus johtaa upeaan blondityyliin. Älä unohda, että asiakkaasi odottaa kuulevansa kehuja, kun hän lähtee kampaamosta... ja kun hän kuulee kehuja vielä viidenkin viikon päästä, olet saanut itsellesi uskollisen asiakkaan!"

 

– Kim Vō, Global BLONDME Ambassador

 

Kasvata kampaamosi blondaustoimintaa BLONDME-sarjan avulla

BLONDME on ainoa yksinomaan blondeille suunniteltu väri- ja hoitosarja, joka sisältää Bonding-teknologiaa. Innovatiivisen teknologian ansiosta voit tarjota räätälöityjä  vaalennuspalveluja luottavaisin mielin ja täysin turvallisesti. BLONDME on ainoa ikoninen väri- ja hoitosarja, joka on suunniteltu yksinomaan blondeille:

  • VARMASTI TURVALLINEN – edistyksellisen Bonding-järjestelmän ansiosta tuotteet eivät vaaranna hiuslaatua haastavimmassakaan tilanteessa
  • ERINOMAINEN SUORITUSKYKY – tehokkain vaalennus- ja sävytystulos 
  • YKSILÖLLISET MAHDOLLISUUDET – suurin valikoima ainutlaatuisia vaalennuspalveluja, jotka voit räätälöidä juuri asiakkaasi toiveiden ja hiustyypin mukaan
  • IKONISET TULOKSET – tuotteiden ansiosta värjääjät voivat luoda trendikkäitä blondityylejä joka kerta – blondauksen haasteista riippumatta

Blondauksesta on tullut todellinen trendi-ilmiö. BLONDME-tuotteisiin sisällytetyn Bonding-teknologian ansiosta kampaamosi voi nyt turvallisesti luoda asiakkaille ikonisia blondityylejä, joita he eivät löydä muualta. Tämä auttaa kampaamoasi erottumaan kilpailijoista. Koska hienostuneiden blondityylien loihtimiseen käytetään erittäin innovatiivista tekniikkaa, asiakkaat ovat myös valmiita maksamaan enemmän vaalennus-, valkaisu- ja sävytyspalveluista ja harmaiden hiusten häivytyspalveluista, joissa on hyödynnetty Bonding-teknologiaa.

 

Muistathan, että koulutus takaa kampaamon menestyksen

Schwarzkopf Professional haluaa olla täydellinen kumppani kaikille kampaajille ja tarjota kaikenkattavaa tukea kampaamosi kaikkiin tarpeisiin. Tarjoamme tukea ja koulutusta aina kampaamossa järjestettävästä opetuksesta ja koulutuksesta sähköiseen tukeen asti. Meiltä saat juuri tarpeisiisi sopivaa koulutusta silloin, kun sitä tarvitset – paikasta riippumatta.

 

ASK eAkatemia

Kasvata kampaamosi blondaustoimintaa ja paranna blondaustuotteiden tietämystäsi ASK eAkatemian audiovisuaalisen koulutuksen avulla: