Please allow cookies

Luo tyyli: #NATURALLOOK – ESSENSITY

Viraali- ja lifestyle-trendit kehittyvät nykyään nopeasti. Myös Schwarzkopf Professionalin koulutustiimi haluaa jatkuvasti esitellä uusia inspiroivia tyylejä – ja kertoa niiden luomiseen tarvittavista tekniikoista.

 

Instagramin uusimmaksi viraalihitiksi on noussut aihetunniste #naturallook. Verkkobloggaajien keskuudessa suosittu aihetunniste korostaa kauneudenhoidon merkitystä ja saa inspiraationsa arkkitehtuurista ja kauniista maisemista. Globaalien trendiseurantojen perusteella #naturallook on tämän hetken kuumimpia trendejä. Muotiennusteiden mukaan alaa alkavat pian vallata käytännöllisyys, tutut tekstuurit, yksinkertaiset muodot ja monisävyisinä hehkuvat värit. Trendin lifestyle-inspiraationlähteinä ovat myös mukavuus, koti ja luonto, jotka hiustyylien kannalta tarkoittavat luonnollista tekstuuria ja ylellisiä värejä.

 

ESSENSITY

Trendin #NATURALLOOK tulkintaa varten Schwarzkopf Professional on ryhtynyt tekemään yhteistyötä itävaltalaisen huippuvärjääjän Pamela Mayrin kanssa. Pamela tunnetaan luovasta taituruudestaan ja ällistyttävän hyvästä sävytuntemuksestaan. Pamela on työskennellyt kampaamoalalla jo yli 20 vuoden ajan. Hän on osallistunut moniin jännittäviin projekteihin. Uransa edetessä hän on siirtynyt tuolin takaa kouluttajaksi ja kampaamopäälliköksi. Nykyään Pamela vastaa laatuvaatimusten noudattamisesta itävaltalaisessa huippukampaamoketjussa KLIPPissä, joka on saanut tunnustusta ja palkintoja erinomaisesta henkilöstöhallinnastaan.

 

Viraalitrendin analysoinnin perusteella on selvää, että Schwarzkopf Professionalin ESSENSITY on täydellinen valinta tyylin viimeistelyyn. ESSENSITY Colour on ensimmäinen ammoniakiton öljypohjainen kestoväri, jonka fytolipiditeknologia takaa äärimmäisen luonnollisen värjäystuloksen ja kauniin monisävyisinä hehkuvat hiukset. Väri peittää harmaat täydellisesti, eikä se sisällä mineraaliöljyjä, silikonia tai keinotekoisia hajusteita.

 

Modernin tyylin ja ilmeen luomiseksi Pamela päätti jättää hiukset pidemmiksi ja käyttää selkeitä ruskeita sävyjä. Harmonisen sävy-yhdistelmän luomiseksi Pamela käytti Schwarzkopf Professionalin ColorMelter-työkalua: kehittyneen alustan ansiosta kampaajat voivat kätevästi levittää hiuksiin jopa kolmea eri sävyä vain yhdellä käsittelyllä. Sävyt levitetään sienellä, jolla tummemmat ja vaaleammat korostukset saa häivytettyä nopeasti pituuksiin ja latvoihin.

 

Katso ESSENSITYn koko #NATURALLOOK-värikoulutus ja kuulet Pamela Mayrin tärkeimmät vinkit hiusten jaotteluun:

 

 

"Huomaamattomasti häivyttyvä yhdistelmä herkän viileitä ja lämpimiä korostussävyjä antaa kaunista hehkua asiakkaani iholle."

 

– Pamela Mayr | KLIPP

 

Tutustu luonnosta inspiraationsa saaneisiin ESSENSITY-tyyleihin ja 58 luonnolliseen sävyyn, jotka takaavat äärimmäisen luonnollisen värjäystuloksen...