Trend Lab: Valokeilassa Sascha Grießhammer

Trend Lab luo viimeisimmät trendit ja tekniikat, olipa sitten kysymys digitaalisesta sisällöstä tai elämäntapoihin liittyvästä muutoksesta.


Tänä kautena Schwarzkopf Professional lyöttäytyi yhteen yhden Saksan tunnetuimman kampaajan Sascha Grießhammerin kanssa, antaakseen lisäpotkua Schwarzkopf Professionalin kampaamoissa tarjottaville palveluille. Yli 20 vuoden kokemuksella Sascha on yksi alan edelläkävijä ja ammattilainen omalla sarallaan.


Tutustu kolmeen aihealueeseen:


1. Palvelurituaali

Paras tunne, jonka kampaaja voi asiakkailleen antaa, on itseluottamus. Se on jokaisen kampaaja-asiakassuhteen kantava voima. Kauneudenhoito on hyvin henkilökohtaista ja siksi on tärkeää tarjota räätälöityjä hiustenhoitopalveluja, jotka on suunniteltu erikseen jokaiselle asiakkaalle.

 

1. Palvelurituaali

10 minuuttia riittää siihen, että kampaaja voi hemmotella asiakkaitaan pikahoidolla liikkeessä:

  • Normaalista kuiville/ kiharoille hiuksille Hyaluronic Moisture Kick
  • Vahingoittuneille hiuksille Peptide Repair Rescue
  • Värjätyille hiuksille pH 4.5 Color Freeze
  • Pörröisille hiuksille Keratin Smooth Perfect
  • Ikääntyneille hiuksille Q10+ Time Restore
  • Hennoille hiuksille Collagen Volume Boost

 

 

2. Hierontatekniikat

Hiustenpesun tai -hoidon yhtenä odotettuna osana on hiuspohjan hieronta. Se on hyvin tärkeä osa kampaamokokemusta ja jokaisen kampaajan tulisi tarjota hierontaT asiakkailleen.

 

2. Hierontatekniikat

Katso kun Sascha Grießhamme esittää hierontaotteet step by step -videolla:

 

 

3. #BOHOMANIA

Tämän kesäkauden puhutuin trendi on festivaaleilta inspiraatiota ammentava #BOHOMANIA. Tästä trendistä on innostunut myös muoti, kauneus sekä bloggarit. Boho-tyylin tunnistaa helposti sosiaalisessa mediassa jaettavissa kuvissa ja onpa sitä nähty myös arkkitehtuurissa! Muotiennusteet lupaavat rohkeita, graafisia hiustenleikkauksia, joiden fokus on väreissä ja luovissa viimeistelyissä. Saadaksesi tämän halutun kesälookin, käytä OSiS+ Boho Rebel Dry Shampoota hiustesi viimeistelyyn.

 

3. #BOHOMANIA

 

Älä unohda seurata Sascha Grießhammeria Instagramissa. Hashtagilla #hairinspo löydät lisää inspiraatiota työhösi. Tutustu myös Schwarzkopf Professionalin Trend Labiin..!

 

Uusimmat tutorial-videot sekä webinaarit ovat nyt saatavilla Schwarzkopf Professional eAcademyssa rekisteröityneille käyttäjille - joten mitä odotat?

Rekisteröidy nyt ja pääset käsiksi ekslusiiviseen sisältöön: www.ask-learning.com!