#ILOVEBLONDME: Meet BLONDME Ambassador Jack Howard

Pyrimme aina pysymään askeleen edellä trendeistä ja siksi Schwarzkopf Professionalin BLONDME-tuotesarja tarjoaa kampaajille korkeatasoisia tuotteita ja vaaleiden hiusten tekniikoita, jotka voidaan räätälöidä niin, että jokainen blondi näyttää yksilölliseltä ja virheettömältä. Palkittu värjäsi Jack Howard, jakaa intohimonsa kauniisiin vaaleisiin hiuksiin ja siksi BLONDME-tuotesarja toivottaa hänet erityisen lämpimästi tervetulleeksi Global Brand Ambassadoriksi!

 

Balayagen kuninkaaksi tituleerattua Jackia suosittelevat lehdet, kuten Vogue, Tatler, Harpers, the Evening Standard ja moni muu.

 

#ILOVEBLONDME: Meet BLONDME Ambassador Jack Howard

 

Hiusten maalaamisen taito: Balayage
Balayage on ranskaa ja tarkoittaa lakaista tai maalata. Balayage on vapaan käden vaalennustekniikka, jossa väriä levitetään tyvestä latvoihin eri tavoin ja tämä tekniikka on vallannut vaalennusmaailman kuin pyörremyrsky.

 

Jack on kouluttanut monia kampaajia ympäri maailmaa Balayagen saloihin ja jatkaa edelleen innostuksensa ja osaamisensa jakamista kampaajille. Hän on alansa todellinen expertti! Jack on kehittänyt neljä balayage-tekniikkaa, joita hän opettaa ympäri maailmaa:

  • Classic – liiketyölähtöinen vapaan käden vaalennustekniikka, jolla saa aikaan pehmeitä lopputuloksia, jotka vaativat vain vähän ylläpitoa eikä tyvikasvu juuri näy
  • Creative – asiakkaan hiustenleikkausta tukeva balayage-tekniikka, jonka avulla luodaan syvyttä ja kontrastia hiuksiin
  • Micro Balayage – asiakkaille, jotka haluavat intensiivisemmän vaalennetun lopputuloksen
  • California – voimakkaampi tekniikka kuin Classic. Tässä tekniikassa hiuksia värjätään useammilla eri väsyillä ja tyvi jätetään käsittelemättä

Olemme Schwarzkopf Professionalilla innoissamme kun saamme yhdistää Jackin vision vaaleista hiuksista sekä BLONDME-tuotesarjan yhteen. Voimme siis odottaa upeita Balayage-tekniikoita vuodelle 2019/20.

 

Lisäksi Jack on työskennellyt läheisesti Simon Ellisin kanssa Essential Looksin liittyen. Hänen asiantuntemuksensa sekä luovuutensa näkyvät tulevan kauden kokoelmassa.

 

"It is wonderful to welcome real talent to the growing world of Schwarzkopf Professional. Jack Howard is a true colour master and his experience and creativity will bring a new dimension to the world of BLONDME, our fastest growing colour brand dedicated to blonde hair needs."

 

– Simon Ellis, Schwarzkopf Professional's Creative Director

 

ASK eAcademy

Laaja-alaisesti tuotetietoa, koulutusta ja webinaareja liittyen vaaleisiin hiuksiin, löydät ASK Educationin eAcademysta - muista rekisteröityä, jotta pääset nauttimaan palvelun kaikista ominaisuuksista: www.ask-elearning.com

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI:

lisää haku