Haastattelu: Blondi Ikonit Lesley Jennison & Kim Vō

Blondi hiusväri on ikoninen, huomiota herättävä, cool ja erittäin puoleensavetävä. Schwarzkopf Professional kansainvälinen värilähettiläs Lesley Jennison ja Schwarzkopf Professional kansainvälinen BLONDME-lähettiläs Kim Vō ovat oikeat henkilöt jakamaan vaalennusvinkkien helmet kaikille, joita blondaus kiehtoo. 

 

Kuka sai sinut kiinnostumaan blondeista? 

KV: "Minä itse! Olen puoliksi vietnamilainen ja puoliksi ranskalainen ja aina etsinyt täydellistä vaaleaa sävyä. Kun saavutin täydellisen värin, tiesin sen olevan mahdollista."

 

Voivatko hiukset olla liian tummat vaalennettaviksi?

LJ: "Uusi BLONDME Premium Lift 9+ ja sen bondind- teknologia avaa rajattomat värjäysmahdollisuudet. Vaalensin äskettäin korealaisen mallin luonnostaan mustat hiukset hohtavan jäänvaaleaksi – ja hiukset pysyivät loistokunnossa."

 

Miten blondin hiukset pysyvät terveinä?

KV: "Muista kolme asiaa: esivalmistelut, henkilölle sopiva väri ja värin keston pidentäminen. Valmista hiukset värjäystä varten. Valitse väri, joka ei ole liian vaalea äläkä ylikäsittele hiusta. Pidennä värin kestoa kotona räätälöidyllä hoito-ohjelmalla."

 

Kenet haluaisitte värjätä blondiksi?

LJ: "Anna Wintourin. Haluaisin tehdä hänen ikoniselle polkalleen high lift ‑vaalennuksen, joka hohtaa metalliin vivahtavissa viileän sekä lämpimän ja neutraalin vaaleissa sävyissä."

 

Suosikkisi blondisävyistä?

KV: "Minusta blondivärit ovat neliulotteisia: kolme ulottuvuutta on näkyvillä ja neljäs on persoonallisuus. Pidän kaikista vaaleista sävyistä, jotka sopivat kantajansa persoonaan."

 

Menneiden aikojen suosikkiblondisi?

LJ: "Blondie. Muistan, että olin katsomassa hänen esitystään Atomicissa. Enkelimäisen kaunis vaniljanvaalea kaunotar, joka käytti grungemaista mustaa rajausta – nerokas look."

 

Suosikkisi nykypäivän blondeista?

KV: "Joko asiakkaani Britney Spears tai – tietysti – Madonna."

LJ: "Minusta vaaleat hiuksensa kantaa parhaiten Rosie Huntingdon-Whiteley, joka näyttää lumoavan kauniilta." 

 

Mitkä ovat tulevan kauden suurimmat blonditrendit?

KV: "Dirty Flirty, jossa korostetaan tyveä, ja Glam Grunge, joka on kuin suoraan Oscar-juhlia seuraavan aamun look."

 

Onko vaaleaveriköillä todella hauskempaa?

KV: "Olen ollut blondi 20 vuotta, ja minulla on ollut hurjan hauskaa!"

 

Inspiroiduitko? Tutustu BLONDME väri- ja hoitovalikoimaan, jotka sisältävät Advanced Bonding System -teknologian.