Trend Lab: #NEONMANIA Hair How-To with Tim Scott-Wright

Samaan aikaan viimeisimmän yhteistyössä suunnitellun trendivärimalliston - IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes - lanseerauksen kanssa, ASK Education -tiimi kutsui moninkertaisesti palkitun ja Schwarzkopf Professionalin Iso-Britannian Ambassadorin Tim Scott-Wright'in Hampuriin luomaan oman näkemyksensä uudesta #NEONMANIA megatrendistä Trend Labissamme.

 

Trend Lab

 

Trend Lab Studio on kehitetty vastaamaan kaikkeen siihen mitä tapahtuu hiusten, muodin ja sosiaalisen median saralla, jotta parturi-kampaajat maailmanlaajuisesti voivat olla aallon harjalla tämän hetkisten trendien liikkeissä. Me nimittäin muutamme nämä trendit kampaamoihin sopiviksi palveluiksi. Tämän vuoksi kutsuimme Tim Scott-Wrightin mukaan tarttumaan viimeisimpään viraalimegatrendiin!


"Trend Lab on todellinen muutos ja mahdollisuus tuottaa digitaalista sisältöä ja uusi brändikanava, joka antaa meille mahdollisuuden tallentaa, jakaa ja tuottaa oppimismateriaalia reaaliaikaisesti hiuksista sekä muodin trendeistä juuri silloin kuin ne ovat pinnalla.. oli kyseessä sitten catwalk look tai jonkun julkkiksen tyyli, odottavat asiakkaamme, että pystymme toteuttamaan tyylin heille. Olemme sitoutuneet pitämään alamme ammattitaitoa yllä ja olemaan nopealiikkeinen, jotta pystymme vastaamaan näihin muutoksiin mahdollisimman nopeasti."


– Simon Ellis | Kansainvälinen luova johtaja


Inspiroituneena Pantonen tämän vuoden väristä - 18-3838 Ultra Violet - ja jatkuvasti kasvavasta hiusväritrendistä (joka näkyy myös tämän kauden Essential Looks -kokoelmassa) tummana hehkuviin violetin sävyihin, Tim Scott-Wright loi modernin tyylin käyttämällä syviä ultravioletin paletin sävyjä uudesta IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes -värisarjasta.

 

Trend Lab

 

#NEONMANIA näyttäytyy elegantin tyylikkäänä mutta kapinoivana juhlistaen samanaikaisesti tämän kauden viraaleita tyyliä: rakenteellisia ultravioletteja hiuksia! Ja mikä sen parempi ympäristö luoda kuin inspiroiva Trend Lab Studio, joka on myös käynyt läpi uskomattoman neon-värisen muutoksen - sen näyttävä uusi logo ja yöelämää heijastelevat neonvalot - mikä sen parempi paikka juhlistaa #NEONMANIA'n alkua!

 

Trend Lab

 

IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes – Tim Scott- Wright'in käyttämät värisekoitukset:

VÄRI 1: 3-222 + 3% / 10Vol.

VÄRI 2: 6-299 + 6% / 20Vol.

VÄRI 3: 4-998 + 6% / 20Vol.

VÄRI 4: 5-819 + 6% / 20Vol.

 

Trend Lab

 

Katso kuin #NEONMANIA-tyyli tehtiin ja seuraa vaihe vaiheelta kuinka luot tyylin:

 

 

Vaihe 1

 

Vaihe 1
 • Osioi hiukset luodaksesi kolmikulmainen osio pään päälle, tähän osioon sisältyy myös otsahiukset
 • Osioi sivuhiukset kuvan osoittamalla tavalla
 • Kruunualueelle osioi vielä pieni erillään oleva kolmio. Katso tarkempi ositus kuvasta

Vaihe 2

 

Vaihe 2
 • Suojaa osioimatta jääneet takahiukset
 • Käytä käsineitä ja levitä väri 1 hiuksiin

Vaihe 3

 

Vaihe 3
 • Työskentele pään takana, ota vaakasuoria osiota ja levitä väriä 1 tyvikasvun päälle sekä pituuksille että latvoille

Vaihe 4

 

Vaihe 4
 • Keskity kolmikulmion sivuihin ja levitä väri 2 tyvikasvun alueelle
 • Letitä hiukset kuten kuvassa ja työskentele kolmella osiolla. Jokaiseen osioon tulisi käyttää eri väriä, jotta lopputulos olisi marmoroinnin kaltainen pituukissa ja latvoissa
 • Aloita värillä 1 ja levitä se ensimmäiseen osioon, seuraavaan väri 3 ja väri 4

Vaihe 5

 

Vaihe 5
 • Siirry pääliosaan, käytä vaakasuoria osioita ja levitä väri 1 tyvikasvun alueelle
 • Käytä letitystekniikkaa pituuksiin ja latvoihin. Vaihtele jäljellä olevia kolmea väriä pituuksiin ja latvoihin

Vaihe 6

 

Vaihe 6
 • Työstä kaksi viimeistä osiota kruunualueella. Ota vaakasuoria osioita ja levitä väri 2 tyvikasvun alueelle
 • Käytä letitystekniikkaa pituuksiin ja latvoihin. Vaihtele jäljellä olevia kolmea väriä pituuksiin ja latvoihin
 • Anna vaikuttaa sopivan vaikutuajan verran, huuhtele, hoida ja muotoile!

 

Trend Lab

 

Uudella tavalla viimeistelty polkka - sen kaikessa upeudessa - voidaan muotoilla joko suoraksi tai laineikkaaksi! Älä unohda seurata Tim Scott-Wright'ia Instagramissa saadaksesi lisää #hairinspo'a


ASK Education ASK eAcademy

Tutustu viimeisimpiin hiusbusineksen trendeihin itsenäisesti itsellesi sopivana ajankohtana ASK eAcademyssä. eLearnin-alusta on täynnä houkuttelevaa sisältöä ja rekisteröityneet käyttäjät pääsevät tutustumaan ekslusiiviseen #NEONMANIA-webinaariin, jossa Tim Scott-Wright näyttää yksityiskohtaisesti miten tyyli luodaan!