Edutorial: #newformal Salon Look yhdessä @theconfessionsofahairstylist

#newformalin muotilavoilla nähty tyyli sai inspiraationsa ikonisesta pageboy-polkasta, on liiketyölähtöinen tyyli saanut inspiraationsa graafisesta polkasta, joka on hieman ylikasvanut, mutta juurikin oikeanlainen ja istuva tähän trendiin.


Editorial Ambassador Tyler Johnston (@tylerjohnstonhair) näyttää kuinka leikkaa hiukset vapaan käden tekniikalla käyttäen liu'utusta sekä kerrostuksellista leikkaustekniikkaa. Näin saadaan aikaan moderni fiilis - katso mestaria työssään:

 

Sillä aikaa vieraileva tähti ja influencer Jenny Strebe - AKA @theconfessionsofahairstylist- toteuttaa kauniin värimuutoksen, jossa on pieni twisti mutta lopputulos on kuitenkin klassinen. Katso miten väri muodostuu:

 

Jenny Strebe (@theconfessionsofahairstylist)
Yli 15-vuotisen uransa aikana Jenny on tottunut rikkomaan rajoja. Hän on yksi Amerikan suosituimmista hiusbloggareista ja hän luo muotilehdissä nähdyistä tyyleistä arkisempia versioita. Siinä samalla hän on muuttanut alaa julkaisemmalla hauskoja tutorial-videoita erityisesti erilaisita letityksistä sekä nutturoista. Hänellä on tuhansia uskollisia seuraajia niin instassa kuin liiketyössä. Jennyn koulutukset ovat todella suosittuja, koska hänen intohimonsa hiuksiin tarttuu jokaiseen. Tutustu Jennyyn tarkemmin: www.theconfessionsofahairstylist.com.


Nähdeksesi kaikki Essential Looks -kokoelman tutorial-videot, ota yhteyttä omaan Schwarzkopf Professional -edustajaasi, jotta saat uniikin koodin. Koodin avulla pääset tutustumaan koko Essential Looks -kokoelmaan sekä trendiraporttiin Essential Looks -applikaatiossa. Jos sinulla on jo koodi, vieraile osoitteessa: www.essentiallookscollection.com.


Sillä välin, käyt ASK eAkatemiassa osoitteessa www.ask-elearning.com, tutustumassa audio-visuaalisen koulutuksen moduuleihin.

lisää haku