ASK Akatemiat

ASK AKATEMIAT

MAAILMANLAAJUINEN NÄKYYYS

 

Akatemiamme ovat osa maailmanlaajuista verkostoa. Läpi koko maapallon, jokainen katemiamme tarjoaa inspiroivan ympäristön oppia, inspiroitua ja edistää uraasi. Löytääksesi tarkalleen mitä tarjoamme ja missä, klikkaa maanosaa saadaksesi tarkempaa tietoa.

 

Täytä lomake ottaaksesi yhteyttä paikalliseen Schwarzkopf Professional -toimistoosi. Mikäli olet vailla osoitetietoja, löydät ne maailmanlaajuisilta toimisto-sivuiltamme. lähintä Schwarzkopf Professional -salonkiasi, löydät sen ”lähin liike” -työkalun avulla.

Finland

Helsinki

Schwarzkopf Professional 

ASK Academy 

Runeberginkatu 5 

FI-00100 HELSINKI 

 

Puh. 00358 (0) 20 773 9200

Fax 00358 (0) 20 773 9234

Email: ask-studio[at]fi.henkel.com

ASK Akatemia-Sovellus

 

Vahvista osaamistasi ja ammattitaitoasi Schwarzkopf Professionalin ASK Akatemia -sovelluksen avulla. Nyt saatavilla Androidille ja iPhoneille.

ASK Akatemia-Sovellus

ASK Akatemia –sovellus pitää sinut ajan tasalla ja ilmoittaa sinulle tulevista koulutuksista! Sieltä löytyvät sekä kotimaiset että kansainväliset kurssit, ja tiedät ensimmäisenä mitä tapahtuu lähimmässä ASK Akatemiassa. Voit myös erikseen hakea kursseja niiden tason ja aiheiden perusteella, juuri omiin tarpeisiisi...

 

Muista ottaa yhteyttä paikalliseen Schwarzkopf Professional koulutusvastaavaan sovelluksen kautta varataksesi koulutuspaikkasi tai varaa se itse suoraan internetistä.

 

ASK Education, always moving [you] forward.