SHAPING FUTURES Lahjoita Nyt

LAHJOITA NYT

Auta meitä varojen keruussa

 

Lahjoituksen tekeminen Shaping Futuresille on elämää mullistava kokemus. Nuorille, jotka hyötyvät harjoittelujaksoista vapaaehtoisten hiusmuotoilijoidemme kanssa (jotka antavat aikaansa ja tarjoavat osaamistaan ilmaiseksi), tämä on pieni mutta todella merkittävä tilaisuus kääntää suuntaa elämässään. Vapaaehtoisille itselleen tämä on yhtä hyvä mahdollisuus tehdä konkreettisia muutoksia nuorten elämiin. 

SHAPING FUTURES Lahjoita nyt

Lahjoituksen vastaanottaja: Fritz Henkel Stiftung

IBAN: DE87 5001 0700 0003 9051 64

BIC: DEGUDEFFXXX

Pankki: Degussa Bank Frankfurt

Viite: Shaping Futures

Shaping Futures -projektia rahoittaa Fritz Henkel Säätiö, jonka Henkel on perustanut vuonna 2011. Tämä säätiö vaalii toimia yhteiskuntavastuun edistämiseksi. Se kuvaa Henkelin pitkää sitoutumista yhteiskuntavastuuseen, joka ylittää suorat liiketoiminnalliset intressit. Saadaksesi lisää tietoa, käy säätiön nettisivuilla: Fritz Henkel Stiftung.

SKP_ICT_FRITZ_HENKEL_LOGO460x80

Ryhdy Shaping Futures-lahjoittajaksi

Ryhdy Shaping Futures -lahjoittajaksi ja auta kouluttamaan maailman vähäosaisia nuoria. Voit auttaa keräämään varoja maailman köyhimpien maiden vähävaraisten nuorten kouluttamiseksi. Lahjoittajana tiedät, että olet tarjonnut reitin ulos köyhyydestä ja epäonnesta nuorille, joilla on ollut muutama auttava käsi elämässään.

  • Järjestä kilpailu tai kampanja liikkeessäsi kerryttääksesi varoja rahastoon
  • Lahjoita osuus tuotoistasi tiettyinä päivinä/viikkoina/kuukausina
  • Koristele myymäläsi Shaping Futures rekvisiitalla kuten tunnusmerkeillä, esitteillä ja videolla levittääksesi tietoa projektista ja innostaaksesi muitakin ottamaan osaa siihen

Lisäideat – ota yhteyttä coralie.loth[at]henkel.com.