Shaping Futures

SHAPING FUTURES

Hiusten parissa työskentely muuttaa ihmisiä

 

Shaping Futures tarjoaa vähäosaisille lapsille mahdollisuuden parempaan tulevaisuuteen opettamalla heille hiusmuotoilun saloja. Projekti alkoi vuonna 2008 japanilaisena projektina Kambodzialaisille katulapsille, ja vuonna 2010 projekti kasvoi maailmanlaajuiseksi, kun Schwarzkopf Professional ryhtyi yhteistyöhön SOS-Lapsikylien, voittoa tavoittelemattoman järjestön, kanssa ja Shaping Futures -hanke luotiin.

 

Vapaaehtoiset työntekijät yhteistyökampaamoistamme ovat jakaneet omaa hiusmuotoiluosaamistaan ja ammattitaitoaan vähäosaisille nuorille jo 25 eri maassa. Kaikista köyhimmissä yhteisöissä koulutus on usein nuorten saavuttamattomissa ja monesti he työskentelevätkin opiskelun sijaan.

SHAPING FUTURES

Shaping Futures antaa näille nuorille mahdollisuuden oppia arvokkaan kutsumusammatin ilmaiseksi, jotta he voivat elää itsenäistä elämää ja saavat mahdollisuuden päästä työmarkkinoille ansaitsemaan hyvän elannon.

 

5 koulutusyksikköämme opastaa ja ohjaa nuoria hiusmuotoilun perusteissa, mutta koska haluamme varmistaa aidon ja pysyvän muutoksen näiden nuorten elämässä, tarjoamme heille myös mahdollisuuksia työssä oppimiseen, tukea ja työhön sijoittumista, sekä varmistamme lisäksi että jokainen oppilas saa tästä tilaisuudesta kaiken hyödyn irti ja he voivat ryhtyä harjoittamaan hiusmuotoilun ammattia itsenäisesti.

LAHJOITA NYT

Yhteistyö kuuluisien kampaamokoulujen, kuten kieviläisen Diudenkon, vietnamilaisen Toc Viet Academyn ja intialaisen VLCC academyn kanssa on mahdollistanut lisäkoulutuspaikkojen tarjoamisen nuorille, varmistaen projektin pitkäaikaisen hyödyn.

Lahjoita Nyt