Please allow cookies
Essential Looks

REinventing Hair Collection

Juuri nyt muutos on kaikkialla. Se näkyy tavassamme kuluttaa informaatiota, taiteen, elämäntavan, teknologian ja kulttuurin dialogissa sekä siinä, miten huomisen trendit näkyvät ajan hengessä.

 

RANDOM REBEL juhlii kulttuurin ulkopuolisuutta ja itsenäisyyden kulttia.
BEYOND BORDERS syleilee globaalia monimuotoisuutta.
REAL ME -tyylissä kiteytyy aitous. Todellinen elämä - kaikissa luonnollisissa sävyissä!

 

Kolmen trendin ohella lanseeraamme täysin uuden värisarjamme: IGORA #RoyalTakeOver. Olemme antaneet IGORA ROYAL -sarjan ohjakset maailman parhaille digivaikuttajille sekä loistovärjääjille - he voivat leikkiä, kokeilla, unelmoida ja inspiroitua.

Random Rebel

TRENDI 1

RANDOM REBEL


Fashion Direction
Underground klubikulttuuri on tuonut vaikutteita jokapäiväiseen muotiin. Sitä kuvastavat kirkkaat värit, rohkeat printit, hohtavat metallit ja koristeelliset yksityiskohdat sekä näyttävät materiaalit.

 

Colour Direction
IGORA ColorWorx -tuotteilla olemme luoneet täysin uuden väritodellisuuden. Erittäin kirkkaat värit ja korostukset vievät tehostesävyt täysin uudelle värin intensiivisyyden aikakaudelle.

 

Styling Direction
Täydellinen lyhyisiin hiustyyleihin: vuonna 2018 kapinalliset puhuvat kirkkauden jokaisella sävyllä sekä optisen illuusion väreillä, jotka tekevät tyyleistä todella yksilöllisiä.

 

Tutustu Random Rebel Catwalk ja Salon -tyyleihin…

Real Me

TRENDI 2

REAL ME


Fashion Direction
Vaivaton tyyli tekee vaikutuksen hillityillä sävyillä, harjatulla kullalla, minimalistisella pakkauksella, pehmeällä kosketuksella ja luonnollisuuden jokaisella sävyllä.

 

Colour Direction
Hiuksissa tämä tarkoittaa luonnollisen kauneuden kanavoimista kaikkiin nuden vivahteisiin. Nudevärien tasaiset, kiiltävät, puhtaat sävyt kaikkiin luonnollisiin tyyleihin. Pidä tyyli sileänä, lisää tai vähennä volyymia tunnelmasi mukaan.

 

Styling Direction
Luonnollisuus vaatii työtä ja meikittömyys on enemmän kuin sängystä nousemista ja ulos lähtemistä - se on oikea tyyli. Ja siinä on kyse sen, mitä meillä on, hyödyntämisestä.

 

Tutustu Real Me Catwalk ja Salon -tyyleihin…

Beyond Borders

TRENDI 3

BEYOND BORDERS


Fashion Direction
Maailman muoti on hullaantunut superisoista kiharoista, mutta tämä trendi ei alkanut näytöslavoilta. ''Big hair, don't care'' eli ''isot hiukset, en välitä'' -trendi on kerännyt kannatusta kaduilta, baareista, yökerhoista, festareilta ja sosiaalisesta mediasta jo vuosia.

 

Colour Direction
Erottuvat, maalaukselliset printit, mieletön jade ja kirkkaat karmiininpunaiset korvakorut, tyylikäs kulta ja kirkkaat tupsut - jopa tartaani saavat kutsun trooppisiin juhliin.

 

Styling Direction
Kaikki kiharahiuksiset ovat trendien aallonharjalla. Kaikki suorahiuksiset haluavat palan laineikasta toimintaa. Uusi kihara on luonnollinen, näyttävä ja ylpeä.

 

Tutustu Beyond Borders Catwalk ja Salon -tyyleihin…

#RoyalTakeOver

TRENDI 4

#ROYALTAKEOVER


YHTEISTYÖN VOIMA Karl Lagerfeld aloitti trendin luomalla kokoelman yhteistyössä H&M:n kanssa, kun taas Pharrell ja Adidas yhdistivät voimansa menestyksekkäästi. Hiusmaailmassa sosiaalisen median tähtivaikuttajat luovat tämän päivän hiusväritrendit.

 

Juhliaksemme yli 60 vuoden värjäyshistoriaa, annoimme ohjat maailmankuuluille digivaikuttajille ja värjääjille päivittää yhteistyössä IGORA ROYAL -portfoliota trendikkäimmillä punaisen ja nuden sävyillä.

 

Lesley Jennison ja Jean Phillipe Santos loivat upeat punaiset #DustedRouge sävyt. Matt Clements ja Jorge Cáncer ovat vangineet #Disheveled Nudes sävyhin inspiraationsa…