Creating Tomorrow's Hair Today

Creating Tomorrow's Hair Today

Essential Looks Collection 1:2019

 

Tämän päivän tyylejä ohjaavat liike, tunne ja itseilmaisu. Trendejä tulee ja menee mutta me tutkimme niiden kehitystä ja seuraamme muotinäytöksiä, joista haemme inspiraatiota uuden Essential Looks -kokoelman luomiseen.

 

Jatkamme loistavaa yhteistyötämme yhdessä kansainvälisten kampaajatähtiemme kanssa. Olemme luoneet tälle kaudelle kokoelman, joka juhlistaa aitoutta yhdistäen siihen kauden kuumimmat trendit.

 

"Meille Essential Looks -kokoelma on ohje, ei sääntö. Mikä vaan toimii niin kauan kuin se sinusta näyttää hyvältä. Kauneus ei ole enää vain katsojan silmissä. Seuraajat ja tykkäykset eivät ole vertailuarvo: SINÄ olet."

 

Schwarzkopf Professional International Creative Director, Simon Ellis

Feminine Active

Feminine Active

 

Naiset, jotka ovat jatkuvassa liikkeessä, tarvitsevat hiustyylin, joka pysyy menossa mukana.

 

Tämä tyyli käy niin toimistoon, ravintolaan, cocktail-juhliin kuin klubillekin. Urheilullisuus on entistä naisellisempaa ja siinä korostetaan kerroksellisuutta, läpinäkyviä kankaita, pehmeitä värejä, epäsymmetrisiä leikkauksia ja koristeellisia elementtejä. Iltapuku ja lenkkarit. Business pukeutuminen ja flip flopit. Verkkapuku ja korkokengät. Urheilua ilman hikoilemista. Rennot nutturat. Minimaalinen meikki. Maksimaalinen hauskuus. Ole lady minne ikinä menetkin.

Luxe Vibe

Luxe Vibe

 

80-luku on täällä taas! Tuuheat hiukset ja balayage-värjäys.

 

Tulet rakastumaan korviasi myöten tähän trendiin. Tämä voimakas glamour-tyyli on täynnä suuria ja rohkeita yksityiskohtia: paljon volyymia ja selkeästi erottuva balayage-värjäys yhdistettynä ylisuuriin siluetteihin ja olkatoppauksiin. 80-luvun pukeutuminen kunniaan! Tämä trendi tihkuu itseluottamusta ja karismaa. Se yhdistetään tyyleillä, jotka ovat samalla rentoja ja mukavia. Tulet hämmästyttämään (ja järisyttämään huonetta) mahtavien hiusten, houkuttelevan persoonan ja iloisen asenteen vuoksi. Viestisi tullaan kuulemaan – vaikka sanoisit sen viettelevästi kuiskaten.

Self-Made Youth

Self-Made Youth

 

"Älä koskaan sano ei" - sopii niin hiuksiin kuin vaatteisiin ja "mikä tahansa sopii yhteen" on oiva lisäys äskeiseen.

 

Tämä trendi on täynnä selkeää sisältöä. Self-Made Youth on seuraavan sukupolven rajoitettu luomus. Vahvaa sielua. Poppia ja politiikkaa. Shokkia ja sosiaalista sitoutumista. Räväkkyyttä ja empatiaa. Olen oma brändini mutta en ole brändätty. Ei tykkäyksiä? En välitä. Neljän kirjaimen sanat, kuten hius - ovat itseilmaisua. Uniikkia. Erilaista. Päivitettyä. Sano ei “niin-ja-näin”-sanonnalle. Pura aita, hyppää yli ja riko rajoja. Mitä seuraavaksi?