Essential Looks

THE IKONIC COLLECTION

 

Vuodesta 1997 lähtien on julkaistu yli 40 Essential Looks -kokoelmaa, joissa on muokattu näytöslavojen trendejä käyttökelpoisiksi tyyleiksi parturi-kampaajille ympäri maailmaa. Tämän sesongin syksy/talvi-kokoelma herättää henkiin ja juhlii aikaisempien kokoelmien KAIKISTA IKONISIMPIA leikkauksia, värejä ja muotoiluja – osoittaen, että ne ovat edelleen tänä päivänä yhtä ajankohtaisia kuin aikanaan.

 

#throwback -liikkeestä inspiroituneena Schwarzkopf Professional nostaa tänä sesonkina kaikista IKONISIMMAT TYYLIT taas valokeilaan: toivota tervetulleeksi Essential Looks -kokoelman IKONIC Collection.

Glamorous Reality
Glamorous Reality

STARLET

Glamorous Reality Collection 2005

 

Valkokankaiden ikonien ja Hollywoodin kulta-ajan inspiroima trendi: Marilyn Monroe, Clara Bow ja Grace Kelly kuvaavat aikansa klassisia ikoneja aistillisella vetovoimallaan – se on sellaista vaivatonta glamouria, joka antoi potkua STARLET-TYYLILLE.

 

STARLETin leikkauksessa on erottuvia kerrostuksia ja pidemmäksi leikattu otsatukka. Sinisen mustaa, intensiivistä violetinpunaista ja vaaleita hopeatuhkasävyjä käytetään yhdessä leikkauksen ja ihon sävyn imartelemiseksi.

111 Years Collection
111 Years Collection

OUT OF SHAPE

111 Years Collection 2009

 

New Wave -musiikkiliikkeen ja sen punk- ja electronica-alkuperän innoittama: tämä trendi vangitsee täydellisesti nämä kaksi tunnelmaa.

 

OUT OF SHAPE -TYYLI on erittäin näyttävä mutta silti kaupallinen, tämä androgyyninen lyhyt hiustyyli ottaa avantgardistisen muodon kerrostetulla muotoilulla, joka luo tyyliin syvyyttä. Väri on synteettinen ja kokeellinen: ultravaalea, kaksisävyinen blondi sekoitettuna vastustamattomaan punaiseen – tällä yhdistelmällä saadaan ihmiset puhumaan.

Catwalk to Salon Collection
Catwalk to Salon Collection

NEO COUTURE

Catwalk To Salon Collection 2012

 

Kävele pimeällä puolella androgyynisyydestä, voimakkuudesta ja intensiivisyydestä inspiraationsa saaneen trendin kanssa. Muotisuuntaus painottuu mustaan väripalettiin sekä terävälinjaiseen räätälöintiin ripauksella synkkyyttä.

 

NEO COUTURE -TYYLI esittelee ultramodernin tyylin intensiivisen lyhyellä ja voimakaslinjaisella leikkauksella sekä pidemmällä otsatukalla. Todella viileät sinisen mustat sävyt luovat erottuvan viimeistelyn hiuksiin.

Colour Buzz Collection
Colour Buzz Collection

ELECTRIC YOUTH

Colour Buzz Collection 2013

 

Punkin ja grungen tyylisen energian inspiroimana Schwarzkopf Professional loi ELECTRIC YOUTH -trendin.

 

ELECTRIC YOUTH -TYYLI karttaa normatiivista leikkausta ja väriä – omaksumme toisinajattelevien, tyylikkkäiden nuorten, jotka eivät halua 'sopia joukkoon', asenteen – kontrastia luovat pituudet ja muodot yhdessä modernin rakenteen kanssa, väri puolestaan yhdistää saumattomasti kirkkaat vaaleat raidat sekä pehmeät vaaleanruskeat ja aprikoosin sävyt.

Modern Style Collection
Modern Style Collection

ROK CHIK

Modern Style Collection 2015

 

ROK CHIK -trendi jatkaa suosiotaan! 'Villin puolen' innoittamana tämä tyyli esittelee tulkinnan rock-glamourista provokatiivisilla ja uskaliailla asukokonaisuuksilla.

 

Lyhyet hiustyylit korkealla kiillolla ja rakenteellisilla viimeistelyillä kuvastavat seikkailunhaluista persoonallisuutta yhdistettynä rohkeisiin, mutta naisellisiin punaisen ja kuparin sävyihin ROK CHIK -TYYLIN täydentämiseksi.

Modern Style Collection
Modern Style Collection

HIPPI GLAM

Modern Style Collection 2015

 

1970-luvun kirkkaiden kukallisten ja kuviollisten painatusten innoittamana Schwarzkopf Professional keksi HIPPI GLAM -trendin. Ylitsevuotavan naisellinen tyyli esittelee voimakkaan hippivivahteen ilmavilla mekoilla ja tupsullisilla kaftaaneilla.

 

Sopii täydellisesti pidemmille hiustyyleille, HIPPI GLAM -TYYLI voi olla rento ja aistillinen moderneilla leteillä tai hiukset voidaan kiertää yksinkertaiselle nutturalle. Värit ovat auringonvaalentamia ja imartelevat vapaasti laskeutuvia hiuksia.

Made to Create Collection
Made to Create Collection

URBAN SPORTS

Made To Create Collection 2016

 

Tämän päivän nopeatempoinen elämäntyyli ja jatkuva liike näyttävät tietä URBAN SPORTS -trendille – urheiluvaatteet eivät koskaan ole näyttäneet näin hyviltä upeiden lenkkareiden, verryttelyasujen ja kevyiden materiaalien kanssa.

 

URBAN SPORTS -TYYLILLÄ on voimakas sävysuuntaus: päitä kääntävä tyyli näyttävillä väreillä, jotka yhdistelevät intensiivisen kuparin ja oranssin sävyjä. Sopii täydellisesti sekä miehille että naisille – taakse rennosti sliipatut hiukset ovat vieläkin ajankohtainen look moderneille lyhyille hiustyyleille.

Modern Ikon Collection
Modern Ikon Collection

OPULENT

Modern Ikon Collection 2017

 

OPULENT-trendi on moderni tulkinta vanhanajan glamourista 50-luvun silueteilla, renessanssista inspiroituneilla sävyillä ja loisteliailla kiharoilla – se on naisellinen, aistillinen ja erittäin hienostunut.

 

Renessanssin taitelijoiden väripaletista inspiraationsa saanut OPULENT-TYYLI käyttää täyteläisiä, mutta hillittyjä sävyjä hiuksissa luoden todella modernin lähestymistavan ylenpalttisuuteen. Nämä monisävyiset korostukset luovat hehkuvan vaikutelman, joka sopii täydellisesti 50-luvun tyylillä muotoiltuihin laineisiin ja kiharoihin.