Essential Looks

MODERN IKON COLLECTION

 

Essential Looks on valinnut parhaat palat kansainvälisiltä catwalkeilta ja tiivistänyt ne kolmeen erilaiseen trendiin. Nämä uskomattoman monipuoliset trendityylit päästävät luovien kampaajien mielikuvituksen varmasti valloilleen.


Essential Looks on luonut tälle kevät-kesäkaudelle Modern Ikon Collection, johon kuuluvat hienostuneen elegantti OPULENT, urbaanin tyylitelty BEAT ICON sekä rohkean punkahtava COLORAMA.


Me kerromme, miten saat tyyliteltyä, värjättyä ja muotoiltua jokaisen näistä trendityyleistä. Nyt on aika tuoda lookit catwalkilta kampaamoon!

 

Selaa lehteä tai lataa sähköinen lehti suoraan mobiililaitteellesi. 

OPULENT

TRENDI 1

OPULENT


Tyyli
Tämä trendi on saanut innoituksensa 50-luvun sivistyneen sensuellista tyylistä. Trendi tuo vanhan ajan glamourin nykypäivään. Kellohelmaiset mekot, ylellisen koristeelliset kankaat ja kukkakoristeet ovat kaikki loistavia esimerkkejä trendin tyylistä.


Väri
Yhdistelmä täyteläisiä ja moniulotteisia, renessanssitaiteilijoilta inspiraationsa saaneita sävyjä, jotka luovat hiuksiin hehkua ja modernin ylellisen ilmeen.


Muotoilu
Luo viettelevä OPULENT-trendityyli eleganteilla kiharoilla ja suurilla laineilla.


Tutustu OPULENT-lookiin catwalkeilla ja kampaamoissa...

BEAT ICON

TRENDI 2

BEAT ICON


Tyyli
James Deanista Andy Warholiin ja Velvet Undergroundiin: tämä look tekee kunniaa 60-luvun ikoneille. "BEAT ICONS" pukeutuvat puolisaappaisiin, nilkkapituisiin housuihin ja musta-valkoraitoihin eivätkä tingi modernin urbaanista ja androgyynistä tyylistään.


Väri
Mikä tahansa blondisävy sopii BEAT ICON. Kokeile tummempia juuria eli päivitettyä versiota 90-luvulla suositusta "ylikasvaneesta blondista".


Muotoilu
Suorat ja tarkat linjat, luonnollinen rakenne ja teräksen sileys ovat BEAT ICON tunnusmerkkejä.


Tutustu BEAT ICON-lookiin catwalkeilla ja kampaamoissa...

COLORAMA

TRENDI 3

COLORAMA


Tyyli
Korostusvärejä, pirteän söpöä grungetyyliä – tämä trendi perustuu yllättäviin yhdistelmiin ja sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat erottua massasta. Omaperäisyyteen ja persoonalliseen ilmeeseen kannustava COLORAMA-trendi on saanut vaikutuksia sopivasti omituisilta oman tiensä kulkijoilta.


Väri
Tässä trendissä vähemmän ei ole koskaan enemmän! Luo COLORAMA-look tekemällä rohkeita korostuksia neonväreillä tai värjäämällä hiukset puolestavälistä latvaan sateenkaaren kaikilla väreillä.


Muotoilu
COLORAMA-trendissä tyyli on nimenomaan omaperäinen. Kokeile rohkeasti erilaisia leikkauksia ja muotoja, jotka tuovat hiuksiin veikeää itse tehtyä ilmettä.


Tutustu COLORAMA-lookiin catwalkeilla ja kampaamoissa...