Please allow cookies

BLONDME

ITSEVARMA. VAHVA. YKSILÖLLINEN. UNOHTUMATON.

 

Blondit odottavat todellista vaaleiden hiusten täydellisyyttä sekä yksilöllisiä ja ainutlaatuisia lopputuloksia. Mutta epätasainen pohjaväri ja hauras hiusrakenne ovat vain osa haasteista matkalla kohti täydellisiä vaaleita hiuksia. Tästä syystä loimme BLONDMEn.

 

BLONDME, johon on nyt sisällytetty edistyksellinen Bonding-teknologia, on ainut blondeille omistettu väri- ja hoitosarja. BLONDMEn avulla voit olla sellainen blondi kuin haluat: Itsevarma. Vahva. Yksilöllinen. Unohtumaton.

BLONDIT PARTURI-KAMPAAMOSSA JA KOTONA

BLONDME

BLONDME Bond Enforcing -väri
Ammattimaiset vaalennus-, valkaisu- tai sävytystuotteet vähentävät hiusvaurioita vaalennuksen ja valkaisun aikana yksilöllisimpien ja unohtumattomimpien blondityylien saavuttamiseksi.

 

BLONDME Bonding -hoito
Räätälöitävä ja sulfaatiton hoitotuotesarja täydentää vaalennuspalvelua, vahvistaa hiusten rakennetta ja ylläpitää parempaa vaaleaa lopputulosta parturi-kampaamokäyntien välillä.

BLONDME-tyylit

UNOHTUMATTOMAT BLONDME-TYYLIT JA -PALVELUT

Löydä uusimmat vaaleat trendit BLONDMEn avulla. Platinum Purity -trendin puhtaista platinan sävyistä Caramel Glow -trendin toffeiseen hohteeseen: nämä unohtumattomat tyylit voidaan räätälöidä vastaamaan mitä tahansa ainutlaatuista tyyliä ja selättämään kaikki vaaleat haasteet!