Oil Ultime

REBALANCE YOUR HAIR AND MIND

Astu ylellisen hiustenhoidon uuteen maailmaan Oil Ultimen johdolla

 

#TRUEBEAUTY, Todellinen kauneus on enemmän kuin mieleinen ulkonäkö. Se on myös ihmisen sisäisen harmonian olemus, joka säteilee ulkokuoren läpi. Me Schwarzkopf Professionalilla uskomme, että äärimmäinen kauneus lähtee sisältäpäin.

 

Eteerisiä ölyjä sisältävä Oil Ultime syventää asiakkaasi aistillista kokemusta kampaamopalveluiden aikana.

 

Oil Ultime auttaa parturi-kampaajia luomaan harmonian tunnelman, jotta heidän asiakkaansa voivat löytää sisäisen ja ulkoisen kauneutensa.

MIKÄ TEKEE SIITÄ ERITYISEN?

Aroma Ceremony - Parturi-kampaamopalvelut

AROMA CEREMONY - PARTURI-KAMPAAMOPALVELUT

Tasapainota hiukset ja mieli ja tuo esiin sisäinen kauneutesi

 

Modernista aromaterapiasta inspiraationsa saanut Oil Ultime -sarja on kehitetty kaikista kallisarvoisimmista eteerisistä öljyistä lisäten joukkoon rauhoittavaa laventelia ja jasmiinia sekä virkistävää ylang ylangia ja mandariinia, jotka tunnetaan voimastaan lisätä fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia. Ne on kehitetty luomaan hemmotteleva parturi-kampaamokokemus, joka auttaa asiakasta pakenemaan kiireellisistä päivärutiineista.

Puhdistetut Öljyt

PUHDISTETUT ÖLJYT

Oil Ultime yhdistää 100 %:sti luonnolliset öljyt, kuten argan-, marula-, ruusu- ja kaktusviikunaöljyt. Ne on sekoitettu useiksi erilaisisksi kevyiksi koostumuksiksi kaikkien hiustyyppien hoitamiseksi ja hemmottelemiseksi. Monitasoinen puhdistusprosessi takaa, että tuotteisiin lisätään ainoastaan näiden tahrattomien öljyjen kaikista kallisarvoisimmat ainesosat ja ravintoaineet, jotka jättävät hiukset pehmeiksi ja upean kiiltäviksi.

 

Ruusuöljy: Jättää hiukset taipusan ja silkkisen tuntuisiksi

 

Marulaöljy: Kosteuttaa ja suojaa hiuksia parantaen niiden hallittavuutta

 

Arganöljy: Jättää hiukset vahvoiksi, sileiksi ja säteilevän kiiltäviksi

 

Kaktusviikunaöljy: Kosteuttaa intensiivisesti jopa kuivimpia hiustyyppejä

Itsestään Liukenevat ja Haihtuvat Öljyt

ITSESTÄÄN LIUKENEVAT JA HAIHTUVAT ÖLJYT

Painottoman lopputuloksen salaisuus on itsestään liukenevat ja itsestään haihtuvat öljyt, jotka takaavat kevyen suorituskyvyn kuormittamatta hiusta.

 

Öljyt verhoavat hiuksen pinnan ja täyttävät huokoiset kohdat. Ylimääräiset öljyt haihtuvat hiuksista välittömästi tai peseytyvät helposti pois, jättäen hiukset pehmeiksi ja säteilevän kiiltäviksi.

YLELLINEN TUOTEVALIKOIMA

Parturi-kampaamopalvelu
Hennoista Normaaleille Hiuksille
Normaaleista Paksuille Hiuksille
Hoitoöljyt

TAPAA ASIANTUNTIJAT

Aromaterapeutti Kazue Gill jakaa tarinansa...

 

Lontoossa velkakirjoja myydessään suunnattomasta stressistä kärsinyt Kazue sai voimaa hieronnasta eteerisillä öljyillä. Ne auttoivat häntä taistelussa päänsärkyjä ja väsymystä vastaan. Hän oli niin vaikuttunut öljyjen tehosta, että vaihtoi uraa auttaakseen muita fyysisistä klivuista, ahdistuksesta ja väsymyksestä kärsiviä ihmisiä.

 

20 vuoden kokemuksella hän tekee ja opettaa aromaterapiaa sekä hierontatekniikoita ja auttaa luomaan eteerisiä öljyjä sisältäviä ihonhoitotuotteita Japanissa.

 

Kazue on Oil Ultime -sarjan inspiraatio ja lähettiläs, joka jakaa tietouttaan ja intohimoaan antaakseen parturi-kampaajille tietotaidon, kuinka luoda hyvinvoinnin ja todellisen kauneuden keidas.