BC Fibre Clinix

BC FIBRE CLINIX VAIN PARTURI-KAMPAAMOISTA

Customised Technology. Simply Beauty.

 

On aika nostaa Schwarzkopf Professionalin tehokkuus uudelle tasolle! Uudet Triple Bonding ja C21 -teknologiat sisältävä Fibre Clinix sekä tehokkaat hoitotiivisteet antavat parturi-kampaajille mahdollisuuden tarjota erittäin räätälöityjä palveluita asiakkailleen.

 

Uusi vallankumouksillinen hoito-ohjelma palauttaa hiuskuidut takaisin täydellisiksi, käsittelemättömän hiuksen tuntuisiksi, luoden hiuksista jopa 10x vahvemmat*, ja korjaten hiuksen sisäisen rakenteen ja pinnan jopa 60 päiväksi**.

 

*vrt käsittelemätön hius
**käytettäessä yhdessä BC Bonacure kotihoitotuotteiden kanssa

BC Fibre Clinix
BC Fibre Clinix

TEHOKKAAMPI KORJAUSTEHO KUIN KOSKAAN AIKAISEMMIN!

PUHDISTA
BC Fibre Clinix Tribond Shampoo tarjoaa hellävaraista pesutehoa kaikille hiustyypeille ja valmistaa hiusten rakenteen yksilölliselle BC Fibre Clinix Tehohoidolle.

 

HOIDA
Vaihtoehtona kaksi BC Fibre Clinix Tehohoitoa, karkeille tai hennoille hiuksille. Tehohoito korjaa hiusten sisäisen rakenteen tehden hiuksista kimmoisammat ja vahvemmat. Naamion ansiosta myös hiusten pinnan huokoisuus tasoittuu täydellisesti ja hiukset ovat kiiltävät sekä helpommin hallittavat.

 

TEHOSTA
Ihonhoidosta inspiraationsa ammentavat teknologiat BC Fibre Clinix hoitotiivisteissä mahdollistavat yksilöllisen ja räätälöidyn asiakaskokemuksen ja korjaavat hiuksen sisäisiä ja ulkoisia vaurioita tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin.

 

KOTIHOITO -OHJELMA
Jatka yksilöllistä hiustenhoito-ohjelmaasi ja vahvista hiustesi sisäistä ja ulkoista rakennetta 60 päivän ajan käyttämällä BC Bonacure kotihoitotuotteita, jotka täydentävät sinulle suositeltua BC Fibre Clinix Hoitotiivistettä.

#BELIEVEINCONFIDENCE

PATENTOITU* TRIPLE BOND -TEKNOLOGIA

 

Toistuvat kemialliset ja mekaaniset käsittelyt vaikuttavat hiusten eheyteen. Hiusten sisäinen ja ulkoinen rakenne voi olla heikentynyt, jolloin hiuksista tulee huokoiset, sameat, elottomat ja herkemmät vaurioille.

 

BC Fibre Clinix aloittaa hoitokäsittelyiden uuden aikakauden ja muuttaa hiukset täydellisiksi, käsittelemättömän hiuksen tuntuisiksi.

 

Viimeisin vallankumouksellinen bonding -teknologiamme luo hiuskuidun sisälle kolmiulotteisia rikkisidoksia (tähän asti käytettyjen kaksiuloitteisten sijaan.) BC Fibre Clinix hoito-ohjelman ansiosta hiukset ovat jälleen uskomattoman elastiset, kimmoisat ja 10x kestävämmät**.

 

*patenttia haettu
**vrt. käsittelemätön hius

BC Fibre Clinix -Teknologia
Patentoitu C21 -Teknologia

PATENTOITU* C21 -TEKNOLOGIA

 

Tehokkuus perustuu biomimeettistä periaatetta käyttävään hoitavaan ainesosaan, joka toimii hiusten pinnalla.

 

Käsittelemätöntä luonnollista hiusta suojaa ulkoisesti 21 proteolipidin -ketjut - proteiinit ja rasvahapot. Kun hius vahingoittuu, se menettää suojaavan kerroksensa - ja proteolipidi -ketjut vaurioituvat.

 

C21 -teknologia tasoittaa hiuksen pinnan huokoisuuserot täydellisesti korvaamalla kaikki hiuksen pinnan 21 proteolipidiä (aikaisemmin käytetyssä teknologiassa käytettiin 18 proteolipidin ketjuja). Hius on jälleen kunnoltaan kuin käsittelemätön, täydellinen hius, kiiltävämpi, kimmoisampi ja helpommin hallittava.

 

*patenttia haettu

YKSILÖLLINEN PALVELUKOKEMUS

 

Ainutlaatuinen ja räätälöity Tribond -palvelu tarjoaa parempaa hiuslaatua.

 

Ihonhoidosta inspiraationsa ammentavat teknologiat BC Fibre Clinix hoitotiivisteissä mahdollstavat räätälöidyt hiustenhoitopalvelut ja yksilöllisemmän Tribond -hoidon.

  • Peptide Repair Booster vahingoittuneille hiuksille
  • Hyaluronic Moisture Booster normaaleista kuiville hiuksille
  • pH 4.5 Color Booster värjätyille hiuksille
  • Collagen Volume Booster hennoille hiuksille
  • Keratin Smooth Booster karheille/vaikeasti hallittaville hiuksille
Yksilöllinen Palvelukokemus
#MADEFORME

THE HAIR EXPERT APP

Hair Expert App

Hair Expert sovellus on täydellinen tuki konsultaatiossa yksilöllisen palvelukokonaisuuden suunnittelussa.

 

Se tarjoaa kokonaisvaltaista hiusten ja hiuspohjan diagnosointia, jokaisen hiustyypin oman hoito-ohjelman räätälöintiin.

 

Sovelluksen avulla parturi-kampaajat voivat osoittaa asiantuntemustaan ja päivittää salonkipalvelunsa.

KATSO HIUSMUODONMUUTOS!