BC OIL MIRACLE

BC Oil Miraclen kokonaisvaltainen hoito-ohjelma yhdistää ratkaisut hiustenhoidon ongelmiin ja hemmottelevan parturi-kampaamokokemuksen kaikille kiiltoa tarvitseville hiustyypeille. Huolella valitut öljyt antavat sileyttä ja hemmottelua sekä hiuksille että hiuspohjalle.

 

BC Oil Miracle öljyshampoot, jotka sisältävät Micro Oil Infusion -teknologian, puhdistavat hiukset hellävaraisesti ja takaavat öljyn tasaisen levittymisen hiuksia kuormittamatta. Ne kietovat hiukset kevyeen öljyhuntuun, täyttävät hiusrakenteen huokoisia kohtia sekä varmistavat käsinkosketeltavan pehmeyden ja upean kiillon.

 

BC Oil Miracle öljygeeli yhdistää argan-, marula-, kaktusviikuna- ja ruusuöljyjen sekä lisättyjen keratiinihydrolysaattien ja kationisten hoitoainesosien hyödyt. Mineraalihiukkaset ja silkkisen kalvon muodostavat polymeerit viimeistelevät tyylin ja antavat hiuksille loistavaa kiiltoa.

 

BC Oil Miracle kuivaöljysuihkeet perustuvat läpimurron tehneeseen silikonittomaan koostumukseen. Kuivaöljysuihkeet hyödyntävät innovatiivista Dry Oil -teknologiaa, jonka ansiosta öljy levittyy hiuksiin hienojakoisesti ylellisen kiillon, paremman öljysuorituskyvyn ja nopeamman kuivumisen takaamiseksi.

 

BC Oil Miracle hoitoöljyt perustuvat läpimurron tehneeseen Evaporating-teknologiaan ja ne antavat hiuksille pehmeyttä ja ylellistä kiiltoa jättämättä tuotejäämiä hiuksiin tai kuormittamatta niitä.

TUTUSTU ERITYISIIN HOITOKÄSITTELYIHIMME…