BC parapähkinäöljy

BC OIL MIRACLE PARAPÄHKINÄÖLJY

Kaikille, jopa värikäsitellyille, hiustyypeille

 

BC Oil Miracle on hemmotteleva öljyhoito-ohjelma kaikille, jopa värikäsitellyille, hiustyypeille.

 

Amazonin tarkimmin varjeltu salaisuus, parapähkinäöljy, on uutettu hienovaraisesti yhden Etelä-Amerikan suurimman puun siemenistä.

 

Tuotesarja on suunniteltu antamaan hiuksille erinomaista hoitotehoa, upeaa kiiltoa ja taipuisuutta samalla tuoden värille kauniin hehkun kuormittamatta hiuksia. Monitehoisen koostumuksen pääainesosa parapähkinäöljy yhdistettynä hitaasti vapautuvaan mikrokapseloituun tuoksuun ja UV-suojaan tarjoaa ainutlaatuisen kaikkia aisteja hemmottelevan kokemuksen.

PARAPÄHKINÄÖLJY-YHDISTE

PARAPÄHKINÄÖLJY

Parapähkinäöljy

Parapähkinäöljy tunnetaan ylellisistä hoitavista proteiineistaan, hivenaineistaan ja Omega 3 & 9 -rasvahapoistaan. Hiustenhoitotuotteissa parapähkinäöljy täyttää hiusrakenteen huokoisia kohtia silottaen hiusten karkeutta, tarjoten erittäin kosteuttavia ominaisuuksia ja upeaa kiiltoa. Yhdisteessä on paljon seleeniä ja E-vitamiinia, jotka toimivat antioksidantteina ja suojaavat hiuksia vapailta radikaaleilta. 

MICRO-ENCAPSULATED-TEKNOLOGIA

Micro-encapsulated-teknologia

Uusimman Micro-Encapsulated Fragrance -teknologian ansiosta tuoksua vapautuu jopa 24 tuntia pitkäkestoisemman aistillisen kokemuksen takaamiseksi. 

UV-SUOJA

UV-suoja

UV-suoja suojaa hiuksia vahingoittavalta UV-säteilyltä säilyttäen värin kirkkauden ja vähentäen hiusten vaurioitumista.

TUOTEVALIKOIMA: