Hair Expert Sovellus

HAIR EXPERT SOVELLUS

Schwarzkopf Professional tarjoaa ratkaisuja asiakkaiden vaativampiikiin tarpeisiin ja toiveisiin; ymmärrämme kuitenkin, että joskus on haastavaa löytää juuri se asiakkaalle sopiva hoitokäsittely. Siksi me olemme kehittäneet Hair Expert sovelluksen – kokonaisvaltaisen työkalun, joka on suunniteltu tukemaan parturi -kampaajien päivittäistä työskentelyä.

 

John Gillespie, Global Care Ambassador, kertoo: “Me käytämme digitaalisia laitteita joka päivä ja siksi on tärkeää yhdistää digitaalisuus myös liiketyöhömme. Me haluamme olla edelläkävijöitä, emme perässähiihtäjiä."

AMMATTILAISEN DIAGNOOSI

 

Monia yksilöllisiä hiusprofiileja ja kotihoitosuosituksia, jokaisen asiakkaan tarpeisiin – hiustenhoitoa seuraavalla tasolla.

 

ASIAKASREKISTERI

 

Kampaajia ja heidän asiakkaitaan yhdistää moni muukin asia kuin liiketoiminta. Pilvipalvelu -pohjainen synkronisointi auttaa sinua seuraamaan yhteistä taivaltanne ja helpottaa konsultaatiota.

 

TUOTTEET JA TEKNOLOGIAT

 

Miten saat kaiken irti tuotteesta? Kehitä ammattitaitoasi tutustumalla yksityiskohtaisiin tietoihin tuotteista ja teknologioista.

 

HOITOKÄSITTELYT

 

Paranna palvelutarjontaasi räätälöitävillä hoitokäsittelyillä ja tee asiakkaidesi kampaamokokemuksesta unohtumaton.

 

Lataa sovellus nyt ja tutustu sen monipuolisiin toimintoihin. Ole osana hiustenhoidon vallankumousta Hair Expert sovelluksen avulla.