Mad About Curls

MAD ABOUT CURLS

Nykyään maailma liikkuu autenttisuutta kohti, on tapahtunut muutos asenteessa, ihmiset saavat voimaa erilaisuudesta syleillessään omaa ainutlaatuista persoonaansa ja luonnollista kauneuttaan.

 

Mad About Curls on kokonaisvaltainen hoito- ja muotoilusarja, joka on omistettu hiusten erilaisille rakenteille kunnioittaen jokaista ainutlaatuista kuviota. Kauniiden ja kestävien kiharoiden luomiseksi.

 

Syleile kiharoitasi ja ole hulluna niihin!

TUOTEVALIKOIMA…

Mad About Curls

HIGH FOAM CLEANSER

Hellävarainen sulfaatiton koostumus kiharoille hiuksille. Sisältää Aquarine Complex -yhdisteen, joka puhdistaa hiukset, kosteuttaa ja auttaa antamaan kiharoille kestävää erottelua. Upeat kiharat, jotka tuntuvat pehmeiltä ja hallittavilta. Vahvistaa hiuksia* ja sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Hennoille, normaaleilla ja karkeille hiuksille, joiden kuvio on loivasta tiukkaan kiharaan (3A, 3B, 3C).

 

Kuinka sitä käytetään?
Levitä kosteisiin hiuksiin ja vaahdota kunnolla. Huuhtele huolellisesti. Käytä seuraavaksi Mad About Curls hoito- ja muotoilutuotteita.

LOW FOAM CLEANSER

Hellävarainen vähän vaahtoava pesu puhdistaa ja hoitaa kiharoita hiuksia yhdellä käsittelyllä poistamatta niille välttämätöntä kosteutta. Aquarine Complex -yhdisteen avulla koostumus puhdistaa hiukset, kosteuttaa ja auttaa antamaan kiharoille kestävää erottelua – luoden kauniit, pehmeät ja hallittavat kiharat. Vahvistaa hiuksia* ja sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Normaaleille ja karkeille hiuksille, joiden kuvio on keskikokoisesta kiharasta loivaan korkkiruuvikiharaan (3B, 3C, 4A).

 

Kuinka sitä käytetään?
Levitä 5-10 pumppausta kosteisiin hiuksiin. Anna vaikuttaa jopa 2 minuuttia. Emulgoi ennen huuhtelemista. Suositellaan käytettäväksi vuorotellen Mad About Curls High Foam Cleanserin kanssa. Käytä seuraavaksi Mad About Curls hoito- ja muotoilutuotteita.

Kestävät ja vaivattomat kiharat

TWO-WAY CONDITIONER

Jätä hoitoaine hiuksiin tai huuhtele se pois. Aquarine Complex -yhdisteen avulla koostumus helpottaa hiusten selvittämistä, parantaa kosteustasoa ja vähentää pörröisyyttä antaen kestävää erottelua. Erotellut, pehmeät, ei-pörröiset, kimmoisat ja kiiltävät kiharat. Vahvistaa hiuksia* ja sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Hennoille ja normaaleille hiuksille, joiden kuvio on loivasta tiukkaan kiharaan (3A, 3B, 3C).

 

Kuinka sitä käytetään?
Poishuuhdeltavana hoitoaineena: työstä kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa jopa 2 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.
Hiuksiin jätettävänä hoitoaineena: työstä kosteisiin hiuksiin osioissa, huuhtele hieman, jätä hiuksiin pieni määrä tuotetta saadaksesi lisäerottelua ja kosteutusta. Käytä molemmissa tavoissa seuraavaksi Mad About Curls hoito- ja muotoilutuotteita.

BUTTER TREATMENT

Intensiivinen tehohoito, joka hoitaa hiuksia tehokkaasti. Aquarine Complex -yhdisteen avulla koostumus hoitaa hiuksia, parantaa kosteustasoa ja vähentää pörröisyyttä saavuttaakseen kestävää erottelua. Silotetut, kiiltävät kiharat, jota näyttävät upeilta. Vahvistaa hiuksia* ja sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Normaaleille ja karkeille hiuksille, joiden kuvio on keskikokoisesta tiukkaan kiharaan (3B, 3C).

 

Kuinka sitä käytetään?
Työstä pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia. Huuhtele huolellisesti. Käytä seuraavaksi Mad About Curls hoito- ja muotoilutuotteita.

TWISTER DEFINITION CREAM

Täyteläinen voide tehostaa kosteutta ja erottelua samalla, kun se vähentää todella kiharoiden hiusten pörröisyyttä. Aquarine Complex -yhdiste ja jojobasiemenöljy auttavat kosteuttamaan ja antavat kiharoille kestävää erottelua. Kesyttää vallattomat hiukset ja vähentää pörröisyyttä. Sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Normaaleille ja karkeille hiuksille, joiden kuvio on keskikokoisesta tiukkaan kiharaan (3B, 3C).

 

Kuinka sitä käytetään?
Työstä pyyhekuiviin hiuksiin. Erottele kiharat sormien avulla. Jätä hiuksiin ja anna kuivua itsestään tai kuivaa diffuuserilla matalalla lämmöllä. Raikasta seuraavana päivänä Quencher Oil Milk -suihkeella.

Mad About Curls
Kosketeltavaa erottelua
Mad About Curls

LIGHT WHIPPED FOAM

Kevyt muotovaahto parantaa erottelua ja samalla antaa hiuksille luonnollisen pehmeän ja kosteutetun viimeistelyn. Aquarine Complex -yhdiste auttaa kosteuttamaan ja antamaan kiharoille kestävää erottelua. Luonnollinen ja pehmeä tunne hiuksissa. Sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Hennoille ja normaaleille hiuksille, joiden kuvio on loivasta keskikokoiseen kiharaan (3A, 3B).

 

Kuinka sitä käytetään?
Työstä pyyhekuiviin hiuksiin. Kieritä ja puristele kiharat sormien avulla. Anna kuivua tai kuivaa diffuuserilla matalalla lämmöllä. Raikasta seuraavana päivänä Quencher Oil Milk -suihkeella.

QUENCHER OIL MILK

Esimuotoilija tai uudelleenmuotoilija: käytetään ennen muotoilua ja seuraavana päivänä kuvion suojaamiseksi, erottelun tehostamiseksi ja pörröisyyden vähentämiseksi. Selvittää, erottelee ja suojaa kiharoita ennen muotoilua tai uudelleenmuotoilee kiharat seuraavana päivänä. Vahvistaa hiuksia* ja sisältää lämpösuojan jopa 80°C asti*.

 

Kenelle se on?
Hennoille, normaaleilla ja karkeille hiuksille, joiden kuvio on loivasta tiukkaan kiharaan (3A, 3B, 3C).

 

Kuinka sitä käytetään?
Suihkuta tasaisesti kosteisiin hiuksiin valmistellaksesi hiukset muotoilua varten tai suihkuta kuiviin hiuksiin raikastaaksesi ja uudelleenmuotoillaksesi kiharat seuraavana päivänä. Muotoile haluamallasi tavalla.

 

*vrt. käsittelemättömät hiussuortuvat

KIHAROIDEN HOITAMINEN...

Kiharoiden Hoitaminen

KIHAROIDEN TEKNOLOGIA…

Mad About Curls & Waves -sarja yhdistää hellävaraisesti puhdistavat koostumukset ja pitkäkestoisen Aquarine Complex -yhdisteen. Eri koostumukset kosteuttavat intensiivisesti ja vahvistavat hiuksia, samalla ne tarjoavat hoitavan suojan hiuksille saavuttaen kosketeltavan erottelun sekä suojan katkeilua ja lämpöä vastaan. Korostavat ja kaunistavat hiuksen luonnollista kuviota, joka saa sinut hullaantumaan kiharoista ja laineista – Mad About Curls & Waves.

  • Äärimmäistä kosteutusta ja suojaa
  • Upeat kiharat ja laineet, jotka kestävät
  • Jopa 96% vähemmän katkeilua
  • Jopa 94% vähemmän kaksihaaraisia

*vrt. käsittelemättömät hiussuortuvat

Kiharoiden Teknologia